"Baltais pikniks" šogad notiks galvaspilsētā. Zināms arī datums!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Jānis Škapars/TVNET

"L'elegante Pop-Up Picnic" jau daudziem kļuvis par īpaši gaidītu vasaras notikumu, kurā jau tradīcija ir draugu satikšanās ballīte. Šogad pikniks notiks 19. jūlijā - rezervē datumu! Lai gan piknika vieta tiek turēta noslēpumā līdz pēdējam brīdim, organizatori atklājuši, ka tas šogad notiks galvaspilsētas robežās. 

Baltās pop-up piknika vakariņas aizsākās 2015. gadā ar mērķi radīt īpašu notikumu, kas motivētu draugus un ģimenes locekļus satikties, lai uz brīdi aizmirstu par mūžīgo steigu un kopīgi izbaudītu vienkāršas lietas, kas priecē ikvienu – nesteidzīgas sarunas un kopā būšanu, baudot ģimeni un draugus vienojošas vakariņas neierastā vietā.

Uz šī gada pikniku ir atlikušas vairs tikai 200 vietas no paredzētajām 1000. Dažu dienu laikā 80% vietas jau tika rezervētas. Ja vēlieties piedalīties šī gada baltajā piedzīvojumā, aicinām nevilcināties ar rezervāciju.

“Šajos deviņos pasākuma pastāvēšanas gados mēs visi esam piedzīvojuši ļoti mainīgus laikus un notikumus – no ļoti strauja ikdienas dzīves ritma līdz brīdim, kad visa pasaule pēkšņi apstājās. Šie notikumi vēl stiprāk ir likuši apzināties, cik svarīga vērtība ir ģimene, draugi, kopā būšana un prieks par esošo mirkli,” saka pasākuma producente un rīkotāja Gunta Skalberga.​

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu