Velsas princese "iet princeses Diānas pēdās" un aizēno Lielbritānijas karali (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Lai gan zināms, ka 41 gadu vecā Velsas princese Ketrīna nekad nevēlētos aizēnot Lielbritānijas karali Čārlzu, kā to darīja princese Diāna, viņas skaistums un jaunība to gribot negribot paveiks, uzskata karaļnama eksperti.

Gan publicētie privātie video no karaļa kronēšanas aizkulisēm, gan Ketrīnas klavierspēle Eirovīzijas konkursa finālā viennozīmīgi Velsas princesei sagādā simpātijas no tautas puses. 

Šķiet, ka tas iezīmē arī jaunu ēru kroņprinča Viljama un Velsas princeses ģimenei - un nav noslēpums, ka vislielākās kārtis tiek liktas tieši uz šīm personām. 

Karaliskā eksperte Ingrīda Sevarda komentē: "Velsas princese vienmēr vizuāli aizēnos 74 gadus vecu vīrieti ar savu jaunību un skaistumu."

Tomēr eksperte atzīmēja, ka Keitas un viņas mūžībā aizgājušās vīramātes Diānas rīcība ir  atšķirīga: "Viņa nekad nemēģinātu viņu aizēnot, kā to kādreiz apzināti darīja Diāna. Viņa ļoti ciena savu vīratēvu un nekad pat neiedomātos spert šādu aprēķina soli."

Foto: Reuters/AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Eksperte domā, ka parādīšanās Eirovīzijā bija saskaņota ar karali un, iespējams, viņš pat lūdzis to darīt: "Viņš droši vien pats lūdza viņu spēlēt klavieres Vindzoras pilī. Viņa to nebūtu izdarījusi bez karaļa atļaujas un, iespējams, lielas karaļa pierunāšanas."

Kolēģis, karaliskais eksperts Ričards Ficviljamss piekrīt: “Nav šaubu par tautas aizraušanos ar Velsas prinča ģimeni un jo īpaši ar Ketrīnu. Viņas uzstāšanās Eirovīzijas atklāšanā, sūtot proukrainisku vēstījumu tā, kā neviens cits to nevarēja, bija sensacionāla!"

Karalis pats apzinās arī straujo atbalsta kritumu monarhijai jauniešu vidū: "Velsas prinča ģimenes parādīšanās sociālajos tīklos ir veids, kā ar to cīnīties. Tā ir vieta viņiem, jo karalis un karaliene nevar tik atklāti publicēties sociālajā vidē."

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu