Iecavā aiztur vīrieti, kurš ar virtuves āmuru sabojājis piecas automašīnas

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Valsts policija. Ilustratīvs attēls.
Valsts policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Valsts policija

Valsts policija aizturējusi vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās saistībā ar 18.maijā, Bauskas novadā, Iecavā vairākām sabojātām automašīnām ar virtuves āmuru - cirvi, informēja policijā.

Saņemot informāciju par notikušo, tika uzsākts kriminālprocess un noskaidrota iespējamā vainīgā persona - 1989.gadā dzimis vīrietis, kurš nākamajā dienā aizturēts. Vīrietim šodien piemērots drošības līdzeklis apcietinājums un izmeklēšana kriminālprocesā turpinās. Vienlaikus policija aicina atsaukties cilvēkus, pret kuriem šajā pašā laikā, iespējams, ir veikti līdzīgi nodarījumi.

18.maijā ap plkst.12 Zemgales reģiona pārvaldes Dienvidzemgales iecirknī tika saņemta informācija no vienas no cietušajām personām par tīšu vairāku transportlīdzekļu bojāšanu Iecavā, Tirgus ielā.

Policijas amatpersonas notikuma vietā konstatēja bojājumus pieciem transportlīdzekļiem, no kuriem divas bija "BMW", viena "Ford", "Nissan" un "Volvo" markas automašīnas. Notikuma vietā pie vienas no bojātajām automašīnām atrasts iespējamais nozieguma rīks - virtuves āmurs - cirvis.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Dienvidzemgales iecirkņa amatpersonas par notikušo uzsāka kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 185.panta pirmās daļas par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu un nekavējoties izvērsa operatīvās darbības pasākumus uzsākti operatīvie darbi vainīgās personas meklēšanā, tostarp iegūstot nozieguma vietas videokameru ierakstus no Bauskas novada pašvaldības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu