Kad trīs dienās uzvarēt nesanāca. Karš ar Ukrainas "nacistu režīmu" turpināšoties desmitgadēm, prognozē Medvedevs (27)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix

Karš Ukrainā ievilkšoties desmitgadēm ilgi un turpināšoties tik ilgi, kamēr Ukrainā pastāvot “nacistu vara”, izteicies bijušais Krievijas prezidents un pašreizējais Drošības padomes vadītāja vietnieks Dmitrijs Medvedevs.

Viņš gan iepriekš vairākas reizes dižojies, ka Krievijas armija esot visstiprākā pasaulē un paudis pārliecību, ka Ukraina tikšot iekarota apmēram trīs dienu laikā.

“Tas viss laikam ir uz desmitgadēm. Tā ir jaunā realitāte, jaunie dzīves apstākļi. Kamēr tur tāda vara, būs teiksim trīs gadu pamiers un divu gadu konflikts, bet pēc tam viss atkārtosies. Ir jāiznīcina Kijivas nacistiskās vadības nacistiskā daba,” Krievijas propagandas medijam “RIA Novosti” izteicies Medvedevs, kurš pēdējā laikā regulāri izceļas ar apšaubām un pat absurdiem paziņojumiem.

Medvedevs ceturtdien savā “Telegram” kanālā prognozēja trīs variantus Ukrainas nākotnei pēc kara. Nevienā no šiem Medvedava variantiem Ukraina neturpina pastāvēt kā neatkarīga valsts, ziņo Krievijas izdevums “The Moscow Times”.

Pirmajā variantā Ukrainas rietumu apgabalus savā kontrolē pārņemšot Eiropas Savienība (ES). Palikšot arī kaut kāda “niecīga ukraiņu teritorija”, kas gribēšot atgūt zaudētās teritorijas un iestāties ES un NATO. Tas neizbēgami novedīšot pie karadarbības atsākšanās.

Otrajā variantā pašreizējā Ukraina pazudīšot pēc tam, kad to sadalīs Krievija un vairākas ES valstis. ES tad iecelšot jaunās Ukrainas valdību.

Savukārt trešajā variantā Ukrainas rietumu reģioni pievienojas ES valstīm, bet centrālie un austrumu reģioni kļūst par Krievijas sastāvdaļu.

Medvedvs uzsvēra, ka Krieviju apmierināšot tikai trešais variants.

Vēl pavisam nesen Medvedevs izteicās, ka Ukraina nevienam neesot vajadzīga, nedz Krievijai, nedz arī pašas Ukrainas pilsoņiem.

“Tāda Ukraina nevienam nav vajadzīga. Tieši tāpēc tās arī nebūs,” aprīli paziņoja Medvedevs.

Komentāri (27)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu