LRA par priekšsēdētāju atkārtoti ievēlē Smiltēnu (5)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Latvijas Reģionu Apvienība valdes priekšsēdētājs, Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns piedalās Latvijas Reģionu Apvienības kongresā izstāžu centrā "Atta Centre".
Latvijas Reģionu Apvienība valdes priekšsēdētājs, Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns piedalās Latvijas Reģionu Apvienības kongresā izstāžu centrā "Atta Centre". Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas Reģionu apvienība (LRA) šodien par priekšsēdētāju atkārtoti ievēlēja līdzšinējo partijas vadītāju, Saeimas priekšsēdētāju Edvardu Smiltēnu (AS).

Par Smiltēnu nobalsoja 213 LRA kongresa delegāti, bet pret balsoja 32.

Kā ziņots, šodien uz partijas kongresu pulcējās LRA, kas ir daļa no pašlaik valdošajā koalīcijā ietilpstošā "Apvienotā saraksta" (AS).

Kā informēja LRA, kongresā notiek partijas vadības vēlēšanas. Tāpat kongresā tika vērtēts partijas gada laikā paveiktais un diskutēts par risinājumiem tādās jomās kā drošība, izglītība, tautsaimniecība un reģionu attīstība.

LRA kongress notiek brīdī, kad saļodzījušās attiecības "Jaunās vienotības" (JV) premjera Krišjāņa Kariņa vadītajā koalīcijā, kurā pašlaik ar JV kopā strādā AS un Nacionālā apvienība (NA).

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu