VIDEO Netālu no Tallinas policija atklāj nelegālas autosacīkstes

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" izplatījies video no Igaunijas, kurā redzamas vairākas automašīnas, kā arī vairāki policijas spēkrati. Kas tieši ir noticis?

Video publicēts piekdien, 9. jūnijā. Kadru autors Vaiko Vahers norādīja, ka policisti atklājuši nelegālas "dragrace" sacensības. "Neliels solis sabiedrībai, liels solis cīņā ar huligānismu," pie video ieraksta pauž Vahers.

Ziemeļprefektūras ceļu satiksmes uzraudzības dienesta vadītājs Tāvi Kirss apstiprināja, ka ceļu satiksmes uzraudzības laikā Tallinā un tās apkārtnē likumsargi pārbaudījuši vairākus transportlīdzekļus. Noskaidrojies, ka spēkrati no Tallinas centra dodas uz nelegālām autosacīkstēm.

Likumsargi saņēmuši izsaukumu dažas minūtes pirms pusnakts. Ziņots, ka Kīli-Valli ceļa pulcējoties ap 30 transportlīdzekļiem, kuri rīkojot nelegālas sacīkstes. Policisti konstatēja, ka vairāki transportlīdzekļi neatbilst tehniskajam stāvoklim, lai varētu piedalīties satiksmē.

Policistiem izdevās arī atmaskot nelegālo sacensību rīkotāju. Ir aizliegts mudināt citus transportlīdzekļus braukt pa pretējo joslu un pārkāpt atļauto ātrumu. Policija norāda, ka šādā gadījumā tas jau skaitās publisks pasākums un attiecīgi jāgādā par drošību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu