VIDEO Ritas kundze saņem kārotās biļetes uz Dziesmu svētkiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Armands Lācis

Iepriekš TVNET ziņoja par kādu vecāka gadagājuma kundzi, kura apraudājās, nepaguvusi izstāvēt garo rindu uz Dziesmu un deju svētku galvenā koncerta vai ģenerālmēģinājuma biļetēm. Nu Ritas kundze pie ilgi kārotajām biļetēm ir tikusi, vēsta TV3 ziņas.

“Man pēdējo reizi mūžā Dziesmu svētki, un netikšu,” pēc neveiksmīgas biļešu rindas izstāvēšanas intervijā TV3 sacīja sirmgalve un neslēpa asaras par palikšanu bez kārotajām biļetēm. Sižets aizkustināja Lindu un Valteru Godes, kuri sociālajā tīklā "Facebook" izplatīja lūgumu palīdzēt sirmgalvi atrast, lai varētu viņai uzdāvināt savas biļetes uz Dziesmu svētku koncertu.

Neilgā laikā kundzi izdevies atrast un sazvanīt, un nedēļas nogalē abas puses esot vienojušās par tikšanos Kauguros, lai biļetes oficiāli nonāktu Ritas kundzes rokās. 

“Nav man hokeja nūjas, bet es mainu pret ziediem,” saņemot biļetes un dāvājot ziedus saviem labdariem, sacīja Ritas kundze.

Linda un Valters Godes nebija vienīgie, kuri vēlējās sievieti iepriecināt. Vēl kāda labdare kundzei uzdāvināja biļeti uz deju gala koncertu. Tagad Ritas kundzei būs "Dziesmu svētki pēc pilnas programmas", vēsta TV3 ziņas.

Vairāk skaties sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu