Jāņu naktī satiksmes negadījumā dzīvību zaudējusi gājēja

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ceļu policijas auto.
Ceļu policijas auto. Foto: LETA

Pagājušajā diennaktī satiksmes negadījumā mirusi gājēja, informēja Valsts policijā (VP).

Ap plkst.1.40 VP saņemta informācija, ka Valmieras novadā, Ēveles pagastā noticis ceļu satiksmes negadījums - transportlīdzeklis uzbrauca divām gājējām, pēc notikušā aizbraucot prom no negadījuma vietas. Viena no sievietēm ar gūtajām traumām nogādāta medicīnas iestādē, taču otra negadījuma vietā gāja bojā. VP par notikušo ir uzsākts kriminālprocess, tiek skaidrots negadījuma izraisītājs - transportlīdzeklis un tā vadītājs.

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 102 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas 27 personas un viena - gājusi bojā.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 455 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 272 par ātruma pārsniegšanu un 1 par agresīvu braukšanu.

Visvairāk administratīvo pārkāpumu lēmumi tika pieņemti Latgales reģionā - 128 lēmumi, Vidzemes reģionā - 115, Zemgales reģionā - 87, Kurzemes reģionā - 82, bet Rīgas reģionā - 43.

Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā uzsākti astoņi administratīvo pārkāpumu procesi un 11 kriminālprocesi. Tāpat uzsākts viens kriminālprocess par transportlīdzekļa vadīšanu atrodoties, iespējams, narkotisko vielu reibumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu