VIDEO Jāņos dzērājšoferis notriecis divas jaunietes, aizbēdzis un sadedzinājis auto (1)

TVNET/Degpunktā/TV3.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Degoša mašīna. Ilustratīvs foto.
Degoša mašīna. Ilustratīvs foto. Foto: Reuters/ JEAN-MARC LOOS

Valmieras novadā, Ēveles pagastā naktī uz sestdienu notikusi traģiska avārija. Auto vadītājs reibumā, braucot mājās no svētku svinēšanas, notriecis divas jaunas sievietes, kuras naktī bija devušās atpakaļ uz savu naktsmītni. Viena no viņām gāja bojā. Slēpjot pēdas, vadītājs mašīnu mežā nodedzināja, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā". 

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

"Volvo" šoferis nebremzējot uztriecietes abām sievietēm un neapstājoties aizbraucis. Policija stāsta, ka nelaime notikusi plkst. 1.35 naktī, bet atrast un aizturēt vīrieti viņiem izdevies ap plkst. 6.00.

Pēc negadījuma vīrietis savu auto aizvedis iznīcināt, aizdzenot netālu no vietējās baznīcas pie kādas pamestas mājas – visticamāk, ar domu, lai dūmus neviens neredzētu.

Abas notriektās sievietes bija atbraukušas no Gruzijas uz nometni, kas norisinājās Ēveles pamatskolā. Bojāgājusī sieviete dzimusi 2001. gadā, savukārt otra negadījumā cietusī ir gadu jaunāka.

Ēveles iedzīvotāji zina stāstīt, ka vainīgais ir 27 gadus vecs vīrietis, kurš pirms trīs gadiem zaudējis tiesības. Dažas dienas pirms Jāņiem viņam atkal bija iespēja vadītāja apliecību atgūt. Daži vietējie gan bija pārliecināti, ka viņš jau sen tiesības atguvis, jo ne vienu reizi vien bija redzēts braucam pats.

Plašāk skaties sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu