Putins turpina pašizolāciju, neskatoties uz tikšanos ar Dagestānas iedzīvotājiem (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix

Krievijas diktators Vladimirs Putins turpina pašizolāciju un lai tiktos ar viņu, joprojām jāveic Covid-19 tests un nedēļa jāpavada karantīnā. Šāda kārtībā joprojām ir spēkā, neskatoties uz to, ka Putins pēdējās dienās piedalījies vairākos publiskos pasākumos, tostarp tiekoties un fotografējoties ar Dagestānas iedzīvotājiem, vēsta Krievijas neatkarīgais izdevums “Agenstvo”.

To, ka tests un karantīna joprojām spēkā, apstiprinājuši vairāki ceturtdien notikušā foruma “Spēcīgas idejas jauniem laikiem” apmeklētāji. Šo Stratēģisko iniciatīvu aģentūras rīkoto forumu apmeklēja arī Putins.

Forumu apmeklēja arī laikraksta “Kommersant” korespondents Andrejs Koļesņikovs. Viņš stāsta, ka dienu pirms tikšanās ar diktatoru visiem žurnālistiem bija jāveic Covid-19 tests. Daļa cilvēku arī nedēļu pirms tam pavadīja karantīnā.

Koļesņikovs uzskata, ka Putins pēdējās dienās nav ievērojis “tīrās zonas” politiku, kuru pats ieviesa pēc Covid-19 pandēmijas sākuma.

Trešdien Putins apmeklēja Dagestānu. Šīs vizītes noslēgumā viņš tikās ar vietējiem iedzīvotājiem, kas bija sapulcējušies Derbentas centrā.

Tā bija pirmā plašā un publiskā Putina kontaktēšanās ar tautu pēdējo trīs gadu laikā.

Tikšanās laikā diktators sarokojās un fotografējās ar Dagestnāas iedzīvotājiem.

Savukārt ceturtdien Putins jau apmeklēja forumu.

Šo divu dienu laikā Putins ne reizi nepieminēja pagājušās nedēļas nogalē notikušo Jevgeņija Prigožina sarīkoto dumpi.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu