Kadirovs publicē video, lai kliedētu baumas, ka ir smagi slims (7)

TVNET/Meduza
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Čečenijas vietvaldis Ramzans Kadirovs publicējis video, kurā redzams kopā ar savu brālēnu, Krievijas Valsts Domes deputātu Adamu Delihmanovu. Pirms tam sociālajos tīklos izplatījās baumas, ka Kadirovs esot smagi slims, savukārt Delihmanovs - smagi ievainots vai miris, vēsta portāls "Meduza".

Kadirovs un Delihmanovs video sēž pie galda un dzer tēju. Delihmanovs parāda mobilā telefona ekrānu, kurā redzams laiks un datums - 2.jūlijs, plkst.20:47.

"Suņi rej, karavāna iet tālāk," Kadirovs komentē "visādas tenkas". 

"Dzīve vispār ir interesanta tad, kad ir īsa. Tāpēc ilgi dzīvot mēs nemaz negribam. Dzīvosim īsi, bet vērtīgi," paziņo Kadirovs.

Delihmanovs vēlāk pārpublicēja video savā "Telegram" kanālā, norādot, ka Kadirovs esot "pavisam vesels un enerģisks, aktīvi nodarbojas ar sportu".

Čečenu opozīcijas blogeris Tumso Abdurahmanovs iepriekš bija apgalvojis, ka Kadirovam esot ļoti nopietnas veselības problēmas.

Savukārt ukraiņu avoti 14.jūnijā ziņoja, ka Delihmanovs miris apšaudē Zaporižjas apgabalā Ukrainā, kamēr Krievijas telekanāls "Zvezda" norādīja, ka Delihmanovs esot ievainots. Krievijas Valsts Domes spīkers Vjačeslavs Volodins un Kadirovs turpretī apgalvoja, ka Delihmanovs esot dzīvs un ka ar viņu "viss ir kārtībā". Taču turpmākās nedēļas Delihmanovs neparādījās sabiedrībā, dodot pamatu baumām, ka viņš atrodas slimnīcā.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu