VIDEO Pakaļdzīšanās dzērājšoferim 3,5 promiļu reibumā. Aculiecinieka iemūžinātie kadri

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Polijā kāds autovadītājs kļuvis par aculiecinieku cita šofera neapdomīgai rīcībai - viņš sēdies pie stūres pamatīgā alkohola reibumā un satiksmē izraisīja virkni avārijas situāciju.

Jau pašā video sākumā redzams, ka "Citroen" spēkrata vadītājs nespēj noturēt automašīnu savā joslā. Īpašas problēmas dzērājšoferim sagādā līkumu izbraukšana, jo katru reizi viņš iestūrē pretējā braukšanas joslā.

Izbraucot no pilsētas, "Citroen" vadītājs teju iestūrē pļavā, jo nespēja izbraukt diezgan asu līkumu. Brīdī, kad video autors veica apdzīšanas manevru, dzērājšoferis gandrīz ietriecas sānos video autora spēkratam.

Video autoram izdevās šoferi apstādināt. Tiesa, tikai uz mirkli - viņš apbrauca stāvošo spēkratu un turpināja ceļu. Tālāk norisa dzērājšofera tvarstīšana. Panākot bēguļojošo autovadītāju, viņš pilnībā brauca pa pretējo braukšanas joslu vietā, kur tas nav atļauts. Turklāt situāciju bīstamāku padarīja fakts, ka tas notika, braucot nelielā uzkalnā, nebija redzams, vai pretī brauc kāds transportlīdzeklis.

Pēc vairāku minūšu bēgšanas pa šaurām ielām dzērājšoferis nespēja izbraukt līkumu un notrieca ceļazīmi.

Kā stāstīja video autors - viņš dzērājšoferim sekoja līdz pat viņa īpašumam. Ar kaimiņa palīdzību pļēguram tika atņemtas atslēgas un izsaukta policija. Šoferim konstatēts 3,5 promiļu reibums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu