VIDEO Traģēdija Ēvelē: Vīrietim, kurš izraisīja avāriju, bija atņemta autovadītāja apliecība

CopyLinkedIn Draugiem X
Ēvele
Ēvele Foto: Ekrānuzņēmums no Latvijas Televīzijas

Jau ziņots par traģisko nelaimes gadījumu Ēveles pagastā, kur dzērājšoferis, braucot mājās no svētku svinēšanas, notrieca divas jaunas sievietes, kuras naktī devās atpakaļ uz savu naktsmītni. Latvijas Televīzija vēsta, ka vīrietim, kurš izraisīja avāriju, bija atņemta autovadītāja apliecība un viņš braucis ar svešu auto.

Nelaime notikusi Jāņu naktī plkst. 1.35, kad "Volvo" šoferis nebremzējot uztriecies virsū divām sievietēm un neapstājoties aizbraucis. Valsts policijas Rietumvidzemes iecirkņa priekšnieks Jānis Goba ziņo, ka sievietes esot bijušas svētceļnieces, kas pēc baznīcas apmeklējuma devušas atpakaļ uz Ēveles skolu, kur bija apmetušās.

"Krustojumā, kur griežas uz skolu, grupiņa stāvēja ceļa nobraucamajā daļā. Viņi ievēroja, ka pretī brauc mašīna, un daži paspēja nolēkt malā, bet šīs divas meitenes nepaspēja un tika notriektas," vēsta Goba.

27 gadus vecais šoferis Elvis tika aizturēts plkst. 6.00 no rīta. Pēc negadījuma vīrietis savu auto aizvedis iznīcināt, aizdzenot netālu no vietējās baznīcas pie kādas pamestas mājas. Viņš policijai atzinies, ka braucis dzērumā, un šī paša nelāgā paraduma dēļ viņam tiesības ir atņemtas.

Vairāk skaties sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu