VIDEO Dzērājšoferis Siguldā nāvējoši notriec 14 gadus vecu skolēnu

TVNET/Degpunktā/TV3.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnas Paula Stradiņa Klīniskajā universitātes slimnīcā.
Neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnas Paula Stradiņa Klīniskajā universitātes slimnīcā. Foto: Paula Čurkste/LETA

30. jūnija vakarā Siguldā, veicot traģisku apdzīšanas manevru, dzērājšoferis nāvējoši notriecis pamatskolēnu, kurš pārvietojies uz motorollera, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Motorollera šoferim bija tikai 14 gadu. Siguldas iedzīvotāji sociālajos tīklos dalās ar informāciju, ka dažas dienas pēc negadījuma jaunietim būtu jāsvin dzimšanas diena.

"Seat" autovadītājs pie stūres bija sēdies vairāk nekā trīs promiļu alkohola reibumā. Valsts policija informē, ka šoferim jau 2016. gadā par sēšanos pie stūres reibumā ir atņemtas tiesības un tās viņš nav atguvis.

Par notikušo Valsts policija uzsāka kriminālprocesu un izmeklē negadījuma apstākļus.

Siguldas 1. pamatskola par jaunieti raksta: "Eduards savu draugu, klasesbiedru un skolotāju atmiņā vienmēr paliks kā izpalīdzīgs, draudzīgs un jautrs domubiedrs un atbalsts visās dzīves situācijās. Eduarda interese par mopēdiem un mašīnām motivēja zēnu mācīties, jau bērnībā viņš gribēja kļūt par tālbraucēju šoferi. Tagad, Eduard, Tev jābrauc pašam savi tālie ceļi. Mēs Tev ceļā līdzi dodam savu mīlestību. Lai Tev gaišs ceļš mūžībā!"

Vairāk skaties sižetā!

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu