Amatu atstāj FM Ēnu ekonomikas ierobežošanas koordinācijas departamenta direktore Pelēkā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Dace Pelēkā
Dace Pelēkā Foto: Ieva Leiniša/LETA

Finanšu ministrijas (FM) Ēnu ekonomikas ierobežošanas koordinācijas departamenta direktore Dace Pelēkā pirmdien pārtrauc pildīt amata pienākumus, pavēstīja FM pārstāvji.

Savukārt jautāti, kā tiks izraudzīts departamenta nākamais vadītājs, FM pārstāvji atbildēja, ka patlaban vēl tiek vērtēta situācija, tostarp netiek izslēgta iespēja par atklāta konkursa izsludināšanu uz vakanto amatu, kā arī varētu tikt izmantotas iespējas, lai uz šo amatu rotētu kompetentu speciālistu no citas valsts pārvaldes iestādes.

Jau ziņots, ka Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs par Valsts prezidenta kancelejas vadītājas vietnieci ir izraudzījies Pelēko.

Kā sociālajos tīklos vēsta politiķis, Pelēkās pārziņā būs administratīvie jautājumi.

Jau ievēlēšanas dienā Rinkēvičs paziņoja, ka Valsts prezidenta kancelejas vadītājas pienākumus uzticēs līdzšinējai kolēģei - Ārlietu ministrijas parlamentārajai sekretārei Gundai Reirei (JV).

Pelēkā kopš šā gada 1.maija ir FM Ēnu ekonomikas ierobežošanas koordinācijas departamenta direktore. Iepriekš - kopš 2018.gada janvāra - viņa bija Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektora vietniece nodokļu jomā un Nodokļu pārvaldes direktore.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu