VIDEO "Kad domā, ka esi labāks par citiem!" Kritiku izpelnās šoferi, kuri bezkaunīgi apbrauc sastrēgumu (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video/TVNET kolāža

Lietuvā kādam autovadītājam izdevies iemūžināt vairākus šoferus, kuru interesēs nav bijis gaidīt sastrēgumā, tāpēc viņi nolēma to apbraukt.

Video kadros redzams, ka uz lielceļa ir izveidojies pamatīgs sastrēgums. Tiesa, vairākiem autovadītājiem nav bijusi vēlme gaidīt un viņi nolēma pārējos transportlīdzekļus apbraukt pa ceļa malu, kas nav atļauts.

Vispirms ar nekaunību izceļas kāds "Škoda" spēkrats, tālāk ar tieši tādu pašu žestu atbild autobusa šoferis. Video turpinājumā to pašu dara "Audi" spēkrats, taču melnais busiņš nobloķē viņam ceļu. Tiesa, "Audi" vadītājs nolēma negaidīt un apbraukt busiņu pa zālienu.

Turpinājumā arī kāds "Opel" vadītājs izrādījās pārāk nemierīgs un izvēlējās negaidīt sastrēgumā. Tiesa, šoreiz viņa ceļš aprāvās aiz melnā busiņa.

Kāds autovadītājs zem ieraksta paudis, ka šādās situācijās dara līdzīgi, izbaudot šos mirkļus. Cits autovadītājs pauda, ka saprot šoferus, kuri pārkāpa ceļu satiksmes noteikumus, norādot, ka, iespējams, viņu mājas atrodas piecu minūšu attālumā, tāpēc šoferi nolēmuši negaidīt.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu