Aizvadītajā gadā samazinājušies Perevoščikova ienākumi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Slimību profilakses un kontroles centra Infekcijas slimību riska analīzes un profilakses departamenta direktors Jurijs Perevoščikovs piedalās preses konferencē, kurā Ārlietu ministrija sadarbībā ar Veselības ministriju, Ekonomikas ministriju, Satiksmes ministriju un Iekšlietu ministriju piesaka kampaņu #CeļoApdomīgi un informē par iespējām pašreizējos apstākļos apdomīgi ceļot kā Latvijā, tā Eiropā.
Slimību profilakses un kontroles centra Infekcijas slimību riska analīzes un profilakses departamenta direktors Jurijs Perevoščikovs piedalās preses konferencē, kurā Ārlietu ministrija sadarbībā ar Veselības ministriju, Ekonomikas ministriju, Satiksmes ministriju un Iekšlietu ministriju piesaka kampaņu #CeļoApdomīgi un informē par iespējām pašreizējos apstākļos apdomīgi ceļot kā Latvijā, tā Eiropā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) Infekcijas slimību riska analīzes un profilakses departamenta direktora Jurija Perevoščikova ienākumi pagājušajā gadā ir samazinājušies no 67 271 eiro 2021.gadā līdz 61 098 eiro 2022.gadā, liecina viņa iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija.

Perevoščikova kā Rīgas Stradiņa universitātes pasniedzēja atalgojums bija 4275 eiro, bet SPKC Infekcijas slimību riska analīzes un profilakses departamenta direktora amatā viņš nopelnīja 41 529 eiro. No Pasaules Veselības organizācijas viņš saņēma 7200 ASV dolārus jeb ap 6500 eiro.

Tāpat eksperts saņēma arī Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras pensiju un citus ienākumus no tās, kas kopsummā veidoja 8356 eiro.

Savukārt no Latvijas Lauku ģimenes ārstu asociācijas viņš saņēmis 400 eiro.

SPKC pārstāvja uzkrājumi "Swedbank" pērnā gada izskaņā sasnieguši 1185 eiro un 3200 ASV dolārus (2900 eiro).

Perevoščikova īpašumā ir dzīvoklis un zeme Rīgā, savukārt pārējie īpašumi Carnikavas pagastā atrodas kopīpašumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu