Divi jaunieši labdarības vārdā devušies pārgājienā no Zilupes līdz Ventspilij (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Divi puiši labdarības vārdā devušies pārgājienā no Zilupes līdz Ventspilij
Divi puiši labdarības vārdā devušies pārgājienā no Zilupes līdz Ventspilij Foto: "Facebook"/Solis pāri Latvijai

Labdarības akcija “Solis pāri Latvijai” ir inovatīvs 18 dienu pārgājiens, kurā divi centīgi jaunatnes darbinieki fiziski šķērsos Latvijas teritoriju ar primāro mērķi piesaistīt līdzekļus ar jaunatni saistītām labdarības organizācijām, norādīts labdarības akcijas oficiālajā vietnē.

Akcijas primārais mērķis ir piesaistīt līdzekļus ar jaunatni saistītām labdarības organizācijām, Palīdzēt bērniem ar autismu un pret mobingu, ņemot vērā, ka Latvijā ir sliktākie rādītāji visā Eiropā.

Labdarības pārgājiens "Solis pāri Latvijai" aizsākās 15. jūlijā Zilupē. Pārgājienam veltītajā mājaslapā puiši katras dienas vakarā publicē pārdomas par dienā pieveikto posmu "Jaunumu" sadaļā. 

Pārgājiena duets, Dāniels Liecis un Jēkabs Dzenītis, par saviem piedzīvojumiem aktīvi ziņo arī labdarības akcijai veltītajā "Facebook" lapā.

Pārgājienu organizē "Klubs "Māja"– jaunatne vienotai Eiropai" Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2023.-2024. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu