Lietuvas policisti Ķēdaiņos atklāj automašīnu, kas nozagta Latvijā (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Auto zaglis. Ilustratīvs attēls.
Auto zaglis. Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Latvijā nozagta automašīna jau pēc vairākām stundām tika atrasta Lietuvā, Ķēdaiņu rajonā, vēsta portāls "15min".

Lietuvas policija ziņo, ka piektdien, 21. jūlijā, ap plkst. 3.30 uz autoceļa Panevēža-Aristava-Sitkūna 57. kilometrā tika apturēts "Hyundai Tucson" transportlīdzeklis.

Pārbaudot automašīnas dokumentus, likumsargi secināja, ka automašīna tajā pašā dienā Latvijā ir izsludināta meklēšanā, jo tā tikusi nozagta. Policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess.

Jau ziņots, ka pagājušā gada nogalē Šauļos tika konstatēt līdzīgs gadījums. Šauļu policisti 17. novembra rītā saņēma izsaukumu no kāda daudzstāvu nama iedzīvotāja. Viņš vērsies policijā ar lūgumu noskaidrot "Hyundai" spēkrata īpašnieku, kurš savu auto novietojis tur, kur nedrīkst. Tajā dienā daudzstāvu mājas stāvvietās notika asfaltēšana, un zagtais auto tai traucēja.

Policija veica nepieciešamās pārbaudes un secināja, ka automašīna pieder kādam uzņēmumam. Likumsargi sazinājās ar uzņēmuma direktoru, kurš norādīja, ka spēkrats nevienam nevar traucēt, jo atrodas apsargātā stāvlaukumā.

Atklājies, ka 2020. gadā ražotais "Hyundai Tucson" tajā pašā dienā nozagts Rīgā un izvests no Latvijas. Atkārtoti sazinoties ar spēkrata īpašniekiem, atklājies, ka uzņēmumam ir arī bāze Viļņā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu