Par Daugavpils olimpiskā centra vadītāju iecelts Rīgas domes deputāts Morozovs

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Andris Morozovs
Andris Morozovs Foto: Paula Čurkste/LETA

Par Daugavpils olimpiskā centra vadītāju iecelts partijas "Saskaņa" līdzpriekšsēdētājs un Rīgas domes deputāts Andris Morozovs, informēja Daugavpils pašvaldības Komunikācijas nodaļā.

Pirmdien, 24.jūlijā, notika Daugavpils olimpiskā centra (DOC) dalībnieku Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) un Daugavpils pašvaldības sapulce, kurā par DOC valdes locekli iecelts Morozovs.

Iepriekšējais DOC vadītājs Vladimirs Šteinbergs ir stājies Izglītības un zinātnes ministrijas Sporta departamenta vadītāja amatā.

Morozovs 2006.gadā absolvēja Rīgas Starptautisko ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolu, kur ieguva maģistra grādu Finanšu ekonomikā un finanšu analītiķa kvalifikāciju.

Morozovam ir plaša darba pieredze privātajā uzņēmējdarbības sektorā. Viņš bija arī 12.Saeimas deputāts, kur darbojās Izglītības, kultūras un zinātnes komisijā, publisko izdevumu un revīzijas komisijā un Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijā.

Morozovs ir biedrības "Par sportisku sabiedrību" vadītājs. Biedrība 11 gadu garumā rīko pasākumus, kas saistīti ar veselīga dzīvesveida popularizēšanu, jauniešu integrāciju sabiedrībā, piedaloties sporta pasākumu organizēšanā un vadīšanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu