Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Karā cietusī ukraiņu zvaigzne parādās uz "Playboy" vāka, lai vāktu ziedojumus

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Igor Sushko/"Twitter"

Ukraiņu televīzijas raidījumu vadītāja un modele pozē uz žurnāla "Playboy" vāka pēc tam, kad pagājušajā gadā pārcieta apšaudi karadarbībā, ziņo ASV izdevums "Insider"

Irina Bilotserkoveca, kuras vīrs ir Kijivas mēra palīgs, atentāta mēģinājumā zaudēja kreiso aci. Sievietei bija jāveic vairākas rekonstruktīvās operācijas pēc tam, kad viņa tika ievainota Kijivā trīs dienas pēc kara sākuma 2022. gada 24. februārī. 

Bruņu bikini ģērbusies Bilotserkoveca ar acs aizsegu parādījās uz pirmā "Playboy Ukraine" izdevuma vāka, kas izdots kopš kara sākuma.

Atentāta laikā sieviete savus trīs bērnus vedusi mājās. Viņu automašīna tikusi smagi apšaudīta.

Bilotserkoveca norādīja "The Telegraph", ka nezina, vai bijusi īstais atentāta mērķis. 

Gūtie ievainojumi bijuši smagi: bez zaudētās acs sievietei bija lauzts žoklis, kā arī dziļas brūces. Ārsti uzskatīja, ka viņa, visticamāk, neizdzīvos.

Viņa tikusi ārstēta vairākus mēnešus un laika gaitā kļuvusi par simbolu gan ukraiņu pretestībai kopumā, gan ukraiņu sieviešu izturībai. 

"Playboy Ukraine" paziņojumā teikts, ka Bilotserkovecas foto iekļauti žurnāla izdevumā "Women Stay Strong".

Šis izdevums ir "veltīts tām ukraiņu sievietēm, kuras kara laikā guvušas nopietnus ievainojumus, bet nav zaudējušas dzīvessparu un attiecīgi uzskatāmas par spēka un motivācijas piemēriem".

Visi pārdošanas ieņēmumi tiks ziedoti neatliekamās medicīniskās palīdzības aprīkojuma iegādei Ukrainas armijas vajadzībām. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu