"Māte ir slimnīcā, bet varmāka dēls aizturēts tikai uz atskurbšanas laiku." Iedzīvotāja sašutusi par absurdo situāciju (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Zane Bitere / LETA

Kāda Latvijas iedzīvotāja saskārusies ar šausminošu situāciju - kaimiņš regulāri draud fiziski izrēķināties gan ar viņu, gan citiem ēkas iedzīvotājiem, pat draudot "atnākt ar cirvi", tomēr policijas rīcību sieviete vērtē kā nepietiekamu.

"Šodien tika izsaukta policija un ātrā palīdzība, jo persona tik smagi piekāva savu māti, ka viņa lūdza palīdzību kaimiņiem, pie kuriem patvērās."

"Māte šobrīd ir slimnīcā, bet persona-dēls jau pēc 6h ir uz brīvām kājām, staigā pa mājas pagalmu, draud kaimiņiem, sakot, ka ir karalis un Valsts policija ir bezspēcīga pret viņu," savu sašutumu pauž vietnes "X" ("Twitter") lietotāja.

Savas un kaimiņienes apdraudējuma dēļ, Gerda pēc palīdzības vērsusies publiskajā telpā, atklājot notikumus sociālajos tīklos. Sieviete vēlas noskaidrot uz kāda pamata šāda persona ir uz brīvām kājām.

"Tas atkarīgs tikai no tā, vai māte kā cietusī uzrakstīs iesniegumu policijā? Ko man tagot vēl bez jums, Valsts policija, lai uzzinātu sīkāk par to, kā pasargāt sevi un citus kaimiņus? PALDIES"

Kaimiņš ar lauzni esot lauzis vaļā durvis, tika izsaukta policijas brigāde, bet kaimiņš prom netika aizvests.

"Gaidīs, kad no slimnīcas atbrauc māte (būs šovakar mājās), tad skatīsies tālāk. Šis tā kā normāli?"

Policija uz ierakstiem reaģēja un sniedza atbildi par notikušo, ko Gerda aprakstīja kā "Hello Goodbye" ("Sveiki un uz redzēšanos") tipa atbildi. Policijas ekipāža esot devusies prom no notikuma vietas, nesagaidot, kad smagi cietusī māte atgriezīsies no medicīnas iestādes. Vīrietis tikai aizturēts tikai uz atskurbšanas laiku.

Saziņa ar likumsargiem publiskajā telpā aizsākās 18. augustā. Šodien Gerda publicējusi attēlu no durvīm, kuras kaimiņš ar lauzni centies atdabūt vaļā.

Gerda arī šodien devusies sniegt liecību par notikušo, ko darīs arī cietusī. Tikmēr citi kaimiņi nolēmuši "nejaukties svešās darīšanās".

Reaģējot uz iesniegumiem, policija norāda, ka ir uzsākts kriminālprocess. 

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu