Zutis: jā, es esmu krāpis savu draudzeni...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Kristaps Zutis
Kristaps Zutis Foto: Jānis Škapars/TVNET

Bokseris Kristaps Zutis, viesojoties attiecību raidierakstā, dalījās savā attiecību pieredzē. Viņš atsauca atmiņā pusaudžu gadus, attiecības ar pirmo mīlestību un pastāstīja arī savas pārdomas par krāpšanu. 

Zutis jau reiz bijis precējies ar dāmu vārdā Ginta, taču laulība ilga vien piecus mēnešus. Viņš atklāj, ka abu attiecības bijušas patiesi vētrainas. Strīda karstumā Ginta reiz saskrāpējusi viņam muguru ar nazi, bet tieši Ginta bijusi līdz šim vienīgā sieva viņa dzīvē. 

Viņam ir arī savs viedoklis par krāpšanu attiecībās. Zutis gan uzskata, ka vīriešiem tā ir vien dzīvnieciska tieksme, tā sakot, sekss bez emocijām. Viņaprāt, krāpšana pat varot uzlabot attiecības. "Man tā liekas, īpaši tiem, kuri ilgstoši ir attiecībās, bet es spriežu tikai pēc savas personiskās pieredzes, kas kaut kādā dzīvēs posmā nav bijusi tā labākā."

Zutis atzīstas, ka savulaik ir bijis neuzticīgs draudzenei. "Es viņai to nepateicu, man bija sūdīgi. Lai man būtu mazāk sūdīgi, es to izdarīju vēlreiz." Viņš gan piebilst, ka ne emociju vadīts to darījis. "Krāpšanu, manuprāt, 90% gadījumu izraisa apreibinošās vielas."

Vaicāts, vai tīņu gados bijis donžuāns, Zutis teic, ka Valentīndienā saņēmis mīlestības vēstules tikpat daudz, cik draudu vēstules. Viņš gan sevi par donžuānu nesauc, esot bijis kautrīgs un kompleksains. "Pēc 30 kompleksi beidzās."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Zutis pavisam nesen publiski paziņoja par šķiršanos no digitālās satura veidotājas Elīnas Pakalnas, ar kuru vasaras sākumā bija saderinājies.

Šķiršanās iemesls, kā pats saka, esot tikai un vienīgi viņš, Elīna situāciju atteikusies komentēt.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu