Vanags uzsviež sievietei čūsku un pamatīgi viņu savaino

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Vanags ar laupījumu - čūsku. Ilustratīvs attēls
Vanags ar laupījumu - čūsku. Ilustratīvs attēls Foto: Shutterstock

Teksasā kādu sievieti pamatīgi savainojis vanags un tā nomedītā čūska, proti, vanags mielasta laikā nejauši uzsviedis čūsku sievietei virsū, bet pats pēc tam meties zaudēto atgūt.

64 gadus vecā Pegija Džounsa liktenīgajā dienā mierīgi pļāva zālienu, kad garām lidojošs vanags viņai virsū nejauši uzmeta čūsku, bet pēc tam saniknots centās to atgūt. Čūska aptinās ap sievietes roku un uzbruka sievietes sejai, kamēr vanags ar nagiem – rokai.

“Kamēr es centos čūsku nokratīt no rokas, tā ap to aptinās. Tā uzbruka manai sejai, vairākas reizes trāpot pa brillēm. Es centos to nokratīt, bet tā turpināja uzbrukt un turēties ap manu roku,” Džounsa stāstīja izdevumam “CBS News”.

Sieviete ātri saprata, ka čūsku viņai uzmetis garām lidojošs putns, jo viņa neatradās zem kāda koka. Tas apstiprinājās, kad ieradās vanags.

“Cik ātri parādījās čūska, tik ātri arī vanags. Tas sagrāba to ar nagiem un rāva, cenšoties aiznest projām. Tad tas ar visu čūsku pacēla manu roku un gribēja arī to aiznest līdzi,” turpināja Džounsa.

Vanagam neizdevās čūsku nodabūt nost no Džounsas rokas, tomēr tas nelikās mierā un ar nagiem pamatīgi savainoja sievieti. Beigu beigās vanagam paveicās un viņš tika pie sava teju nozaudētā medījuma. Džounsas vīrs sievu nekavējoties nogādāja slimnīcā.

“Tur bija durtas brūces, griezumi, nobrāzumi, skrāpējumi un pat dziļi ievainojumi,” teica Džounsa, piebilstot, ka čūska savukārt samaitāja viņai brilles.

Nabaga sieviete šo negadījumu nosauca par ārkārtīgi traumatisku, sakot, ka viņa domājusi, ka pēdējā stundiņa klāt. Kopš tā laika viņai ir problēmas ar miegu. Nav nekāds brīnums. Kurš gan varētu gaidīt, ka no debesīm pēkšņi uz galvas uzgāzīsies čūska, bet pēc tam – nikns vanags.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu