Trešdien darbību atsāk radio "Pieci.lv"

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: pieci.lv

Latvijas Radio kanāls radio "Pieci.lv" atjaunojis saturu, piesaistījis jaunas ētera personas, un no trešdienas sāks skanēt jaunajā formātā, informēja Latvijas Radio pārstāvji.

"Pieci.lv" direktors Kārlis Kazāks norāda, ka jaunajā skanējumā kanāla lineārais ēters domāts 20 līdz 45 gadus veciem klausītājiem, savukārt jaunāko auditoriju vecumā no 15 līdz 25 gadiem plānots uzrunāt multimediju vidē, kas ļauj radīt mērķauditorijai atbilstošu saturu viņiem interesantākā formā.

Latvijas Radio valdes locekle programmu un pakalpojumu attīstības jautājumos Ieva Aile norāda, ka, būtiski mainoties satura patērēšanas paradumiem, tradicionālie mediji globāli sastopas ar lieliem izaicinājumiem - FM viļņu auditorija pakāpeniski sarūk, tiek meklēti risinājumi gados jaunu cilvēku uzrunāšanai.

Jaunais saturs tiks veidots un izvietots sociālo tīklu platformās un digitālajos kanālos, ievērojot mediju patērēšanas paradumus jauniešu vidē, informē Kazāks.

Jau ziņots, ka VSIA "Latvijas Radio" pagājušajā gadā strādāja ar 12,783 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 12,9% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus zaudējumi pieauga par 77,1% - līdz 293 873 eiro.

Latvijas Radio reģistrēts 1992.gadā, un tā pamatkapitāls ir 1 854 685 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu