Evika Siliņa: lepojos ar tām sievietēm, kuras saka – pietiek! (8)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

"Ir ļoti pozitīvi vērtējams tas, ka šobrīd sievietes uzdrošinās nostāties viena otrai blakus un gan katra atsevišķi, gan visas kopīgi kā spēks pateikt: "Jā, mēs esam saskārušās ar līdzīgu nicinājumu, nosodījumu, kritiku par mūsu matiem, apģērbu, izskatu. Bet aiz tā necenšas ieraudzīt to, ko mēs spējam, ko mēs darām un kas ir mūsu balss. Tā vietā mūs grib atstāt tajā izskata vērtējumā," intervijā tiešsaistes žurnālā "KLIK" par stereotipiem runā politiķe, Ministru prezidenta amata kandidāte Evika Siliņa. 

"18. gadsimtā sievietēm visu laiku vajadzēja tikai jaunus tērpus, un tas arī galvenais, ar ko viņas varēja iznākt. Es domāju, ka laiki ir mainījušies. Es nezinu, kā man rezultēsies šī nominācija, bet ļoti lepojos ar tām sievietēm, kuras saka – pietiek! 

Paldies arī Sandrai Kalnietei, kura teica, ka sievietēm ir bijusi uzlikta tāda kā nasta un viņas ar to ir samierinājušās.

Evika Siliņa
Evika Siliņa Foto: Edijs Pālens/LETA

Bet tagad viņas saka – nē, mēs neesam gatavas samierināties ar mums uzlikto lomu. Mēs gribam būt mēs pašas. Pieņemiet mūs tādas, kādas mēs esam,"

Interviju, kurā Evikai Siliņai tiek uzdoti neformāli jautājumi, lasi KLIK!

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu