VIDEO "Gļēvulis!" BMW vadītājs izdomā diktēt noteikumus. Pēc tam aizbēg no cita šofera (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāds BMW vadītājs pēkšņi izlēma, ka kļūs par policistu un noteiks, ar kādu ātrumu satiksmē drīkstēs pārvietoties citi tās dalībnieki. Protams, tas raisījis neizpratni citos autovadītājos.

Video kadros redzamie notikumi risinājušies netālu no Polijas pilsētas Ustroņas. BMW vadītājs no kreisās joslas pārkārtojas labajā, jo ceļazīme norāda, ka tūdaļ ceļš sašaurināsies.

Tikmēr pa kreiso joslu divas automašīnas apbrauc BMW vadītāju, un šķiet, tas šoferī radījis pamatīgu sašutumu. Pēc tā, ka divas automašīnas viņu apsteidza, BMW vadītājs atgriezās kreisajā joslā un apzināti bremzēja satiksmi, neļaujot citiem autovadītājiem sevi apsteigt.

Ar to mierā nebija "Audi" vadītājs, kurš visādos veidos mēģināja apbraukt BMW spēkratu, taču tas viņam tika liegts. Tiesa, nedaudz vēlāk "Audi" vadītājam izdevās BMW spēkratu apsteigt. Viņš apstājās BMW spēkratam tieši priekšā un devās skaidroties, kāpēc BMW šoferis bremzē satiksmi.

Kā norāda video autors - "Audi" vadītājs pavisam mierīgi un bez agresijas devās pie BMW šofera, lai izskaidrotu situāciju, taču BMW vadītājs pat neatvēra logu un steidzīgi aizbrauca.

Tā vien rodas jautājums, cik gļēvs bija BMW vadītājs - pats sataisa "ziepes" un aizbēg.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu