Video Vai neatbildēts telefona zvans var būt iemesls izmeklējuma atteikumam Rīgas 1. slimnīcā?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā "4. studija" vērsās skatītāja, kura ir sašutusi par kārtību gaidītāju rindā Rīgas 1. slimnīcā.

Pavasarī Zane Seņkova, nosūtot e-pastu, pierakstījās gaidītāju rindā Rīgas 1. slimnīcā uz diviem pakalpojumiem. Nākamajā dienā viņai atzvanīts no slimnīcas, ka rindā ir uzņemta, kā arī piefiksēts, ka pakalpojums Zanei nepieciešams gada beigās. Tomēr piedāvājums no medicīnas iestādes saņemts jau vasaras vidū.

"Es teicu, ka man izmeklējums ir vajadzīgs gada beigās. Izvēlēties jūs nevarat. Kāpēc? Kad mēs piedāvājam, tad arī ir. Es teicu, ka man nāksies atteikties, man vajag gada beigās," stāstīja Zane. "Nu ziniet, mēs jau jums divas reizes piedāvājām. Kā? – es teicu.

Mēs jums divas reizes zvanījām, jūs nepacēlāt klausuli. Un tad tas skaitās atteikums? Jā, tas mums skaitās atteikums, un tagad ir trešā reize. Un saruna tika pārtraukta."

Kā apgalvoja Rīgas 1. slimnīcas Pakalpojumu attīstības un klientu apkalpošanas nodaļas vadītājs Aleksejs Molčanovs, zvanu sistēmas arhīvā neuzrādās, ka Seņkovas kundzei būtu zvanīts divas iepriekšējās reizes un šī trešā būtu izšķirošā. Slimnīcas pārstāvis nenoliedza, ka konkrētā zvana laikā saziņa nav bijusi komunikācijas paraugstunda.

Vairāk skaties sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu