"Rīgas namu pārvaldnieks" paplašinājis mobilās lietotnes funkcijas

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Rīgas namu pārvaldnieks

Pašvaldības SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP) paplašinājis ikdienas pakalpojumu pieejamību - ieviešot jaunus digitālos rīkus, informēja uzņēmuma Klientu sadarbības un komunikācijas pārvalde.

Pašlaik aplikācijā esot iespējams veikt rēķinu apmaksu, sekot līdzi remontdarbu izpildes statusiem, dzīvojamās mājas uzkrājumam, kā arī izveidota dzīvojamās mājas pārvaldīšanas un apsaimniekošanas tāmju un līdzekļu izlietojuma atskaišu aplūkošana.

Aplikācijas lietotāji varot apmaksāt rēķinus, pārlūkot rēķinu arhīvu, nodot ikmēneša ūdens patēriņa skaitītāju rādījumus, apskatīt informāciju par rēķinu apmaksas statusu un savas mājas uzkrātajiem finanšu līdzekļiem un to izlietojumu.

"Ar mobilās lietotnes funkciju paplašināšanu informācija par nekustamo īpašumu kļūst arvien pieejamāka, kvalitatīvāka un iespējami saprotamāka visiem dzīvokļu īpašniekiem. Jaunās funkcijas mūsu klientiem ļauj ērti sekot līdzi savas mājas finanšu un remontdarbu statusiem, kas ir būtisks priekšnoteikums kvalitatīvu turpmāko lēmumu pieņemšanai par sava īpašuma uzturēšanas un uzlabošanas plāniem," skaidro NP valdes priekšsēdētājs Māris Ozoliņš.

Aplikāciju lieto vairāk kā 10 000 aktīvu lietotāju un to skaits turpina augt, informē Ozoliņš.

Jau ziņots, ka šā gada jūnijā RNP ieviesa mobilo lietotni jeb aplikāciju "RNP", lai nodrošinātu ērtu un efektīvu pakalpojumu sniegšanu saviem klientiem. Aplikācijas lietotājs var būt ikviens RNP klients, kurš ir reģistrējies lietotnē "e-parvaldnieks.lv".

SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" ir 100% Rīgas domei piederošs uzņēmums. Tā pārvaldīšanā ir vairāk nekā 3800 dzīvojamo māju un būvju ar kopējo platību vairāk nekā 7,5 miljoni kvadrātmetru. Uzņēmums 2022.gadā strādāja ar 61,973 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 0,6% vairāk nekā iepriekšējā gadā, kamēr kompānijas peļņa pieauga par 7,4% un bija 4,535 miljoni eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu