Bijušā politiķa Mamikina dalība Krievijas propagandas raidījumā nonākusi VDD redzeslokā (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Andrejs Mamikins
Andrejs Mamikins Foto: Edijs Pālens/LETA

Valsts drošības dienests (VDD) ir pievērsis uzmanību bijušā Eiropas Parlamenta deputāta Andreja Mamikina dalībai Kremļa propagandu izplatošā televīzijas kanāla "Carjgrad" raidījumā un sācis šī gadījuma izvērtēšanu atbilstoši savai kompetencei, dienestā noskaidroja portāls "Apollo.lv". 

VDD norāda, ka patlaban no plašākiem komentāriem atturēsies. 

TVNET jau vēstīja, ka 2023. gada 11. septembrī Kremļa propagandas kanāls "Carjgrad" publicēja raidījumu ar nosaukumu "Aizliegt Krieviju, atcelt Eiropu: kam un kur ir apnikusi Ukraina?". Raidījuma viesis – bijušais Eiroparlamenta deputāts Andrejs Mamikins.

"Carjgrad" ir viens no Kremļa ruporiem, kas attaisno Krievijas sākto karadarbību Ukrainas teritorijā. Konkrētais raidījums, kurā ar vadītāju Juriju Proņko sarunājās izbijušais deputāts no Latvijas, bija veltīts situācijai Ukrainā, precīzāk, Zelenska diskreditēšanai.

Mamikins apgalvo, ka pazīst Zelenski, bet iepazinās pirms viņa kļūšanas par prezidentu.

Ukrainas prezidents esot mainījies un, kā apgalvo Mamikins, "pārvērties par tādu asiņainu klaunu…"

Raidījumā Mamikins arī tiek izvaicāts par situāciju Eiropā. Viņš apgalvo: "Ja būtu tādi tautas vēlēti prezidenti (..), drīzāk viens prezidents visā Eiropas Savienībā, esmu pilnīgi pārliecināts, ka Vladimirs Putins uzvarētu ar lielu pārsvaru."

Vairāk lasiet tiešsaistes žurnālā "Klik".

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu