Ieskaties Izdemolēta iecienīta atpūtas vieta pie Niedrāja ezera (4)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: facebook.com/daiga.dagii

Šonedēļ AS "Latvijas valsts meži" (LVM) konstatējusi, ka izdemolēta iecienīta LVM atpūtas vieta pie Niedrāja ezera, liecina LVM publicētā informācija. Par notikušo informēta pašvaldības policija.

LVM Austrumvidzemes reģiona Meža apsaimniekošanas plānošanas vadītāja Gunta Dudele norāda, ka vēl iepriekšējā vakarā LVM apsekoja atpūtas vietu, jo nākamajā dienā tur bija paredzēts pasākums.

"No rīta, uzzinot, ka vieta ir izdemolēta, bijām nepatīkami pārsteigti. Rīta pusē izdevās ātri apmainīties ar informāciju un atrast darbinieku resursus un risinājumu, lai ātri sakoptu izdemolēto atpūtas vietu," teic Dudele.

Viņa informē, ka

ar traktora palīdzību tika atpakaļ uzcelta nogāztā būdiņa, nostādītas pareizi nogāztās atkritumu urnas un salasītas teritorijā izmētātās atlūzas.

LVM atzīmē, ka Niedrāja ezers atrodas piecu kilometru attālumā no Smiltenes centra un tā ir iecienīta atpūtas vieta visa gada garumā. Ezera krastos ir ierīkotas vairākas peldvietas, kur uzstādīti galdi un soli, ugunskura vietas, pārģērbšanās kabīnes, tualetes un cita infrastruktūra. Tāpat pie ezera izvietota arī koka lapene, kas piemērota atpūtai lielākā draugu pulkā.

Uzņēmumā norāda, ka LVM uztur vairāk nekā 300 bezmaksas atpūtas vietas visā Latvijā. Ik gadu šīs vietas cieš no vandāļu uzbrukumiem. Galvenokārt tiek lauztas un dedzinātas atkritumu urnas, soli un galdi, kā arī demolētas tualetes.

Jau ziņots, ka LVM apgrozījums pērn bija 566,612 miljoni eiro, kas ir par 39,8% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga 2,2 reizes un bija 242,193 miljoni eiro.

LVM vienīgais īpašnieks ir valsts, bet akciju turētāja ir Zemkopības ministrija. LVM apsaimnieko valstij piederošās meža zemes.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu