Augulis par savu ministra palīdzi izvēlējies bijušās sievas meitu (18)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Uldis Augulis
Uldis Augulis Foto: Paula Čurkste/LETA

Labklājības ministrs Uldis Augulis (ZZS) savam ministra birojam izvēlējies sev jau zināmus cilvēkus. Ar vairākiem no izvēlētajiem cilvēkiem viņš sadarbojies jau iepriekšējās reizēs, kad ieņēma ministra amatus. Piemēram, par parlamentāro sekretāru iecelts Reinis Uzulnieks. 

Savukārt par ministra palīdzi izvēlēta Jana Grigorjana, kura ir Auguļa kādreizējās sievas Tatjanas meita. Grigorjana savulaik bijusi iesaistīta skandālā saistībā ar kādas automašīnas lietošanu.

Kā noskaidrojusi aģentūra LETA, Uzulnieks iepriekš bijis ministra padomnieks Labklājības (LM) un Satiksmes ministrijās (SM). Tāpat viņš bijis arī parlamentārais sekretārs LM.

Labklājības ministra komandu papildina arī biroja vadītājs Artūrs Neimanis, kurš savulaik jau bija Auguļa biroja vadītājs SM.

Par ministra padomnieku komunikācijas jautājumos iecelts VAS "Latvijas dzelzceļš" Mārketinga un komunikācijas projektu vadītājs Kaspars Magurs.

Savukārt ministra palīdze būs LM ierēdne Jana Grigorjana.

Savulaik "lsm.lv" vēstīja, ka tā ir Auguļa kādreizējās sievas Tatjanas meita, uz kuru krita aizdomas par kādas mašīnas lietošanu, kuru ministra ģimenei it kā esot izkārtojis par nodokļu mahinācijām aizdomās turētais Verners Lūsis.

Augulis jau divas reizes paspējis pabūt gan labklājības ministra, gan satiksmes ministra amatā.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu