LTV valdes loceklis Odiņš iesniedzis atlūgumu

Papildināts ar Kaspara Odiņa komentāru
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LTV/Ģirts Raģelis

Latvijas Televīzijas (LTV) valdes loceklis programmu un pakalpojumu attīstības jautājumos Kaspars Odiņš iesniedzis Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomei (SEPLP) iesniegumu par amata atstāšanu pēc paša vēlēšanās no 22.oktobra, vēsta portāls LSM.LV.

Savu lēmumu Odiņš LTV kolēģiem paskaidrojis ar to, ka esot pieņēmis jaunus izaicinājumus.

SEPLP informējusi LTV valdi, ka pagaidām līdz jauna valdes locekļa atrašanai valdei jāturpina darbs divu locekļu sastāvā.

Jauna valdes locekļa izraudzīšanās būs atkarīga no politiskiem lēmumiem par vienota sabiedriskā medija izveidošanu. Ja Saeima pieņems SEPLP grozījumus par vienota medija izveidošanu, sākot ar 2025. gada 1. janvāri, SEPLP lems par pagaidu LTV valdes locekļa iecelšanu.

Ja lēmums par sabiedrisko mediju apvienošanu netiks pieņemts, SEPLP rīkos konkursu par vakanto LTV valdes locekļa amatu.

Odiņš aģentūrai LETA sacīja, ka viņa aiziešana saistīta ar "jaunām iespējām un izaicinājumiem profesionālajā jomā". Citus, ar valdes kolektīvu vai finanšu jautājumiem saistītus, aiziešanas iemeslus Odiņš noliedza. Savukārt stāstīt par saviem nākamajiem soļiem karjerā Odiņš patlaban atteicās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu