Noskaties Zoodārza darbinieks teju ņem galu nīlzirga rīklē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "TikTok" video

Zoodārza apmeklējumi lielākoties ir jautri pasākumi, jo bieži gadās pieredzēt dzīvnieku mīlīgo vai smieklīgo uzvedību. Tomēr reizēm notiek gluži pretējais un apmeklētāju acīm atklājas dzīvnieku neparedzamā un agresīvā daba, piemēram, šajā video redzams, kā pārbiedēto ļaužu acu priekšā zoodārza darbiniekam uzbrūk viens no pasaulē bīstamākajiem dzīvniekiem – nīlzirgs.

Lai arī video ir vien 16 sekundes garš, tas ir visai spraigs. Viss sākas ar to, ka zoodārza darbinieks izskrien no nīlzirgu mājas, bet ieejas ailē paslīd un nokrīt. Viņam seko nikns nīlzirgs, kas plati atver muti un grasās sakampt vīrieti, tomēr to neizdara un sāk atkāpties. Tad vīrietis sagrābj garu bambusa nūju, lai pārmācītu nīlzirgu, tomēr pēdējais apmetas riņķī un, apmeklētāju kliedzieniem skanot, atkal metas virsū vīrietim, kuram, par laimi, izdodas aizbēgt.

@dailymail Unseen blooper from ‘Madagascar 2’ 😳 #motomoto #hippo #escape #scary #fyp #shocking ♬ original sound - Daily Mail

It kā jau varētu just līdzi zoodārza darbiniekam, kurš gandrīz ņēma galu nīlzirga rīklē, tomēr video izskatās, ka nīlzirgs sākumā vēlējās cilvēku tikai pabiedēt. Darbinieks tā vietā, lai atkāptos ar labu, izvēlējās sagrābt nūju un nīlzirgam sadot pa mizu. Dzīvniekam taču nekas cits neatlika, kā mesties atkal uzbrukumā. Kurš šeit ir muļķis un vainīgais?

Lai nu kā, viss beidzās labi. Cerams, zoodārza darbiniekam nav zobs uz nīlzirgu, bet nīlzirgam – uz viņa barotāju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu