Rīkos diskusiju par datu aizsardzību e-komercijas vidē

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Nākamnedēļ, 9. oktobrī, plkst. 15 norisināsies Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) rīkotā diskusija par datu aizsardzību e-komercijas vidē, informēja LTRK pārstāvji.

LTRK norāda, ka teju ikvienā e-komercijas darījumā uzņēmējiem ir jāsaņem un jāapstrādā personu dati, turklāt jāņem vērā, ka tiešsaistes mazumtirdzniecība ir kiberuzbrukumu riskam vispakļautākais sektors. Datu pienācīga nesargāšana var ne tikai kaitēt uzņēmuma reputācijai, bet arī radīt ievērojamus zaudējumus gan atbildot par nepilnībām regulatoru priekšā, gan kompensējot klientiem nodarīto kaitējumu.

Pasākuma laikā par prakses piemēriem e-komercijas organizēšanā un ieteikumiem labākai datu aizsardzībai e-komercijas vidē stāstīs starptautiskā juridiskā biroja "Sorainen" vecākā juriste Jūlija Terjuhana. Savukārt diskusijā piedalīsies LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš un LTRK valdes loceklis un Politikas daļas direktors Jānis Lielpēteris.

Dalība pasākumā ir bez maksas, iepriekš reģistrējoties vietnē.

LTRK ir apvienojušies gandrīz 6000 biedru - visu Latvijas reģionu un nozaru mikro, mazie, vidējie un lielie uzņēmumi, asociācijas, pilsētu uzņēmēju klubi, un citas uzņēmēju apvienības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu