Gata ieraksts par “negodīgiem un bezkaunīgiem īrniekiem”, ko papildināja situācijas apraksts un fotogrāfijas, izraisīja plašu rezonansi sociālajos tīklos. Tikmēr daudzbērnu ģimene, kas īrēja dzīvokli, uzskata, ka Gata* paustajā “ir tik daudz melu”, bet visvairāk sāpina, ka pēc negatīvās publicitātes bērni skolā saskārās ar mobingu. Pēc Gata teiktā, īrnieki palika parādā teju 1000 eiro. Bijušie īrnieki uzskata, ka viņiem grūtā brīdī nenāca pretim, un ne viņi vienīgie - Latvijā ir daudz ģimeņu, kurām pietrūkst naudas, tāpēc bērniem jāmētājas no viena īrēta dzīvokļa uz citu.

"Ja man kontā būtu miljons - miers ar viņiem, bet viņu zemiskās un negodīgās rīcības dēļ mēs saviem bērniem varam atļauties mazāk. Kāpēc viņu bērni ir svarīgāki par manējiem?" Gatis saka, ka bēdīgo pieredzi publiskoja, jo viņam radies iespaids - ģimene, ar kuru bija darīšana, nevis vienkārši pārvērtē savas iespējas īrēt, bet “ir sapratuši, ka tiks sveikā cauri, un praktizē šādu dzīvesveidu - padzīvo vienā vietā, nesamaksā, piecūko, pēc tam īrē citur".

Bijušie īrnieki uzskata, ka viņu ģimene tiek apmelota un tika agresīvi izlikta no dzīvokļa tieši pirms mācību gada sākuma, kad bērni jāsagatavo skolai.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X