Noskaties Kāpēc kara nogurums ir izdevīgs Krievijai? Ekspertu diskusija

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Trešdien, 4. oktobrī, notiek aizsardzības nozares portāla "Sargs.lv" rīkotā tiešsaistes diskusija. Diskusijas sākums plkst. 15.30.

Diskusijā aizsardzības nozares eksperti analizē to, ar kādiem līdzekļiem Krievija veicina Rietumvalstu sabiedrības nogurumu no ieilgušā kara Ukrainā un cik lielā mērā tas ir bīstams NATO dalībvalstīm.

Ekspertu diskusijā piedalās NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors Jānis Sārts, politologs un Austrumeiropas politikas speciālists Andis Kudors un TV3 žurnāliste, Ukrainas kara korespondente Ieva Vārna. Diskusiju vada portāla "Sargs.lv" redaktors Kārlis Roķis.

Eksperti analizē jaunākos Krievijas instrumentus un paņēmienus informatīvā kara vešanā, kā arī to iedarbīgumu un reakciju pret Krievijas vēstījumiem Rietumvalstu sabiedrībās. Eksperti apspriež, kādēļ bīstama ir kara noguruma sajūta, kā ar to cīnīties un kāpēc nedrīkstētu paļauties Krievijas piedāvātajām "miera sarunām".

Diskusija skatāma tiešsaistē sociālajā tīklā "Facebook", kā arī "Sargs.lv" un "Latvijas armija" "Youtube" kanālos. Diskusijas skatītāji aicināti runātājiem uzdot sev interesējošos jautājumus komentāru sadaļā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu