Noskaties Modernizētā "Volkswagen ID.3" pirmais tests

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ar "ID.3" sākās viss "Volkswagen ID" sērijas elektromobiļu stāsts. Tolaik šķita, ka "ID.3" kļūs par elektrisko "Golf" pēcteci. Tagad gan rādās, ka elektriskā tautas auto gods tiks gaidāmajam "ID.2", bet "ID.3" ir drīzāk "Golf Sportsvan" elektriskais pēctecis. Vai tā ir, gribam pārliecināties uz modernizētā "ID.3" piemēra.

Priekšā un sānos tagad ir mazāk dekoratīvu detaļu. Salona dizains nav mainījies, taču apdare ar mīkstiem materiāliem ir kvalitatīvāka. "ID.3 Pro Performance" aprīkojumā noteikti uzreiz pamanāmi augstvērtīgāki apdares materiāli panelim, stūresratam un pat durvīm.

Pēc "facelift" "Volkswagen ID.3" piedāvājums sarucis līdz diviem apakšmodeļiem - "Pro Performance" ar 58 kWh neto bateriju un "Pro S" ar 77 kWh. Elektromotora jauda ir identiska, 204 ZS, bet svara dēļ "Performance" ir pat ātrāks.

Dažkārt braucēji sūdzas par pārlieku lielu vadītāja asistentu piesātinājumu. Taču jāņem vērā, ka daudziem "ID.3" var būt pirmais elektromobilis mūžā, un tāds pārdzīvojums noteikti novērš uzmanību no ceļa.

Plašāk "TV Autoziņas" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu