Ārlietu ministrija ceļotājiem Francijā iesaka ievērot piesardzību

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Thomas Padilla/AP

Francijā paaugstināts teroraktu iespējamības līmenis līdz 4. pakāpei, kas ir visaugstākais līmenis, Ārlietu ministrija (ĀM) informē savā mājaslapā. Tas nozīmē, ka valsts ielās ir izvietots liels militārpersonu skaits.

ĀM norāda, ka kopumā situācija Francijā ir mierīga, tomēr ceļotāji tiek aicināti neiesaistīties iespējamās demonstrācijās. Ceļojot uz Parīzi, ir jārēķinās ar satiksmes un sabiedriskā transporta ierobežojumiem. ĀM ceļotājus aicina sekot līdzi informācijai un ievērot Francijas varasiestāžu paziņojumus. 

Saistībā ar augsto terorisma risku Francijā, ĀM iesaka ievērot īpašu piesardzību un modrību, atrodoties publiskās vietās, kurās pulcējas liels skaits cilvēku. 

Tā kā Parīzē protesta demonstrācijas bieži pāraug vardarbīgās sadursmēs ar policiju, kā arī ēku un ielu bojāšanā, apmeklējot Parīzi, ĀM iesaka izvairīties no publiskām vietām, kurās pulcējas liels skaits cilvēku. Ņemot vērā, ka demonstrācijas var ietekmēt sabiedriskā transporta kustību, informācija par alternatīviem transporta maršrutiem un operatoriem ir pieejama interaktīvajā kartē

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu