Grandiozi svētki visai ģimenei: pirmoreiz Latvijā - "Disney" kinostudijas simfoniskais šovs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

30. decembrī mūs gaida "Disney" studijas šedevrs "Ledus sirds" - "Arēnā Rīga" uz vislielākā ekrāna Latvijā un ar simfoniskā orķestra mūzikas pavadījumu.

Kopš šīs kulta animācijas filmas pirmizrādes ir pagājuši 10 gadi, taču to atkal un atkal no jauna nepagurstot skatās kā bērni, tā viņu vecāki. Uz Vecā un Jaunā gada svētku sliekšņa mēs atkal tiksimies ar iemīļotajiem kino varoņiem - šoreiz uz milzīgā "Arēnas Rīga" ekrāna ar grandiozu 70 mūziķu orķestra pavadījumu.

Aizraujošais kino stāsts, kura uzvaras gājiens uz lielā ekrāna sākās 2014. gada priekšvakarā, ir iekarojis miljoniem skatītāju siržu. Par iedvesmu animācijas filmai «Ledus sirds» kalpoja Hansa Kristiāna Andersena pasaka «Sniega karaliene», kuras sižets tika pielāgots laikmetīgām publikas vajadzībām un mūsdienu realitātei.

Galvenie pasakas varoņi - princese Anna, viņas uzticamais biedrs Kristofs un briedis Svens - dodas meklēt Annas vecāko māsu Elzu, kura savai zemei uzlikusi ledus lāstu. Ceļā viņus gaida tikšanās ar mistiskiem troļļiem, iepazīšanās ar apburošo sniegavīru Olafu, kalnu virsotnes, kam līdzās sīks šķistu pat Everests, un maģisks spēks ik sniegpārsliņā...

«Ledus sirds» nekavējoties izvirzījās kinonomas līderes godā, daudzi kinokritiķi to atzinuši par labāko "Disney" studijas animācijas filmu kopš 21. gadsimta sākuma. Tā saņēmusi neskaitāmas godalgas, tostarpdivas «Оskara» balvas - nominācijās "Labākā animācijas filma" un "Labākā dziesma".

«Ledus sirds» skaņu celiņa ieraksts iemantojis Platīna diska statusu un 13 nedēļas noturējās 1. vietā "Billboard 200" reitingā - šāds panākums bijis pa spēkam vēl tikai «Titānikam» 1998. gadā. Šobrīd ir pārdoti jau vairāk neka 10 miljoni albuma «Ledus sirds» eksemplāru, bet slavenā dziesma «Let it Go» Idīnas Menzelas izpildījumā kļuvusi par vienu no visu laiku slavenākajiem hitiem visās pasaules malās.

Šogad "Ledus sirds» svin savu 10 gadu jubileju, kas sakrīt ar tikpat nozīmīgo "Disney" kinostudijas simtgadi. Šādu dubultjubileju nedrīkst nesvinēt!

Grandiozais šovs «Ledus sirds», ko 30. decembrī vērosim Rīgā, sola papildināt aizraujošos un maģiskos kinovaroņu piedzīvojumus ar baudījumu, ko sniedz izcilā filmas mūzika. Šī būs brīnišķīga Jaungada dāvana gan mazajiem, gan lielajiem skatītājiem - gatavojieties doties patiešām neaizmirstamā piedzīvojumā!

Koncertu organizē ir Jevgeņija Vintūra starptautiskā producentu kompānija “Winstag Production, OU”. Biļetes var iegādāties “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un internetā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu