VIDEO Velosipēdista notriekšana Pededzes pusē: šoferis un līdzbraucējs līķi cenšas paslēpt mežā (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ground Picture/Shutterstock

Nesen Pededzes pusē automašīna nāvējoši notrieca velobraucēju. Noskaidrotas jaunas sadursmes detaļas - pēc negadījuma spēkrata šoferis un viņa līdzbraucējs mēģināja slēpt notikušo, riteņbraucēja līķi paslēpjot mežā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kopš traģiskā negadījuma pagājusi vairāk nekā nedēļa. Pie ciema Tautas nama raidījums sastapa bojāgājušā vīrieša dēlu. Tēva bēres vēl tikai priekšā, bet šoferis, kas paveica noziegumu, vēl ir uz brīvām kājām. Liktenīgajā dienā 76 gadus vecais seniors ar riteni minās mājās no veikala, bet "Audi" spēkrats mēroja ceļu uz Pededzi.

Lūdzot uzņemties vainu, vīrietis gan aizmirsa piebilst par notriekto velosipēdistu. Viņš blakussēdētāja dēlam aizbildinājies, ka baidās zaudēt tiesības.

Bojāgājušo vīrieši mēģināja nest cauri blakus esošajam biezoknim, lai slēptu negadījuma pēdas. Sākotnēji tas arī izdevies. Pirmie, kas brauca garām, bija cilvēki, kas dzīvo netālu no negadījuma vietas. Viņi piestāja apvaicāties, kas noticis, taču cietušo cilvēku nepamanīja.

Kamēr uz notikuma vietu jau steidzās operatīvie dienesti, šoferis un viņa pasažieris, neko nenojauzdami, turpināja domāt, kā izvairīties no problēmām. Lai pamestu negadījuma vietu, "Audi" vajadzēja izvilkt no grāvja, tādēļ šoferis devās uz tuvējo māju pēc palīdzības.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu