FOTO Dinamiskums un sievišķība – "Collected Story" Rīgas modes nedēļā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Dinamiskums un sievišķība – "Collected Story" Rīgas modes nedēļā
Dinamiskums un sievišķība – "Collected Story" Rīgas modes nedēļā Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

"Collected Story" — kā jauns Latvijas zīmols debitēja 2021. gada Rīgas modes nedēļā. Zīmola dibinātāja ir Milanna Gavaleško, Rīgas Dizaina skolas un Burda skolas absolvente.

Savos izstrādājumos dizainere piedāvā smalku robežu starp brīvību un atturību. Zīmola mūza ir dinamiska sieviete, kura priekšroku dod sievišķīgam stilam, bet neiebilst pret tā mūsdienīgu un reizēm rotaļīgu interpretāciju. Iekšpuse ir izstrādājuma vizītkarte, vienmēr darināta no zīda. Dabīgie materiāli, augstas kvalitātes dzija un roku darbs apvienoti kopā katrā "Collected Story" izstrādājumā.

Mode kā mākslas sastāvdaļa – šāds galvenais motīvs izvēlēts Rīgas modes nedēļai, kas norisināsies no 20. līdz 25. oktobrim. Gaidāmajā Rīgas modes nedēļā piedalīsies vairāk nekā 17 zīmoli, tostarp arī debitanti, ārvalstu ekozīmoli un vietējie nozares profesionāļi. Latvijas modes nozares galvenā notikuma pasākumi apvieno vairākus formātus vienlaikus: modes skates uz Hanzas Perona, Zunda Towers un Eviart Gallery skatuvēm, divas izstādes, semināri nozares profesionāļiem, kā arī tematiski pasākumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu