Jēkabpils, Daugavpils un Krāslavas apkaimē apgrūtināta braukšana

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Schutterstock.com

Braukšanas apstākļi ceturtdien apgrūtināti uz autoceļiem Jēkabpils, Daugavpils un Krāslavas apkaimē, informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) pārstāvji.

Kompānijā norāda, ka Jēkabpils, Daugavpils un Krāslavas apkārtnē snieg un ceļi apledo, tāpēc autovadītājiem ir jābūt piesardzīgiem un jāizvēlas atbilstošs braukšanas ātrums un distance.

Apgrūtināti braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir Daugavpils šosejas (A6) posmā no Jēkabpils līdz Daugavpilij un Daugavpils šosejas (A6) posmā no Daugavpils līdz Izvaldai.

Tāpat apgrūtināti braukšanas apstākļi ir uz autoceļa Krievijas robeža (Grebņeva)-Rēzekne-Daugavpils-Lietuvas robeža (Medumi) (A13) posmā no Špogiem līdz Lietuvas robežai pie Medumiem.

Slidenos autoceļu posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 32 Latvijas Autoceļu uzturētāja tehnikas vienības.

LVC atgādina, ka autoceļu ziemas uzturēšanas sezona valsts ceļu tīklā ir no 16.oktobra un ilgst līdz 15.aprīlim. Minētajā laikā autoceļu dienesti īpaši uzmanīgi seko laika apstākļu ietekmei uz autoceļu stāvokli, lai savlaicīgi veiktu to attīrīšanu no sniega un veiktu pretapledojuma apstrādi. Ziemas sezonā ceļu uzturētāji ir mobilizēti darbam visu diennakti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu