Ko mums sola novembra mīlas horoskops?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET GRUPA / Midjourney

Novembra astroloģiskais fons nav diez cik mierīgs – vairākas planētu kombinācijas norāda uz spriedzi. Tā var pastiprināties gan globālos procesos, gan sadzīvē. Astroloģijas pamatprincips: kas kosmosā, tas uz zemes. Taču daudz kas atkarīgs no tā, kā „saliekas” zvaigznes mūsu individuālajos horoskopos un ko mēs paši izdarām. Labā ziņa ir tāda, ka mīlestības planēta Venera nonāks Svaru zodiaka zīmē, kas vēlas harmoniju.

Ugunīgā Strēlnieka izpausmes

Novembrī dažādās jomās sajutīsim Strēlnieka zodiaka zīmes ietekmi. Tā ir dinamika un enerģija. Pozitīvajās izpausmēs iedvesmo, ļauj paveikt lielas lietas un iegūt plašu pasaules skatījumu. Negatīvajā – aktualizē reliģiskos konfliktus, patvēruma meklētāju tēmu, utopisku ideju rašanos.

10. novembrī Merkurs, kas astroloģijā „atbild” par domāšanu un komunikāciju, no lietišķās, loģiskās un dziļās Skorpiona zodiaka zīmes nonāk ugunīgajā Strēlniekā. Tādējādi daudziem dzīvē var aktualizēties redzesloka paplašināšanas un mācību tēma, rasties vēlme pēc plašākiem apvāršņiem, interese par citzemju kultūru. Taču šī kombinācija arī mudina vairāk ņemt vērā uzskatus, nevis reālus, pārbaudāmus vai pārbaudītus faktus.

Strēlnieka zodiaka zīmē mēneša beigās – 24. datumā – nonāk arī Marss, kas romiešu mitoloģijā kara dievs. Šāds astro stāvoklis var aktualizēt militāros jautājumus, un arī veicināt reliģiskā fanātisma tēmu.

Trešā pozīcija, kur parādās Strēlnieka zodiaka zīme – tajā 22. novembrī nonāk arī Saule. Šo pozīciju no sabiedrisko procesu skatupunkta nemēdz analizēt, tomēr Strēlnieka ietekme tiek pastiprināta.

Mēnestiņa nenoteiktība

Allaž svarīgais Mēness, kas saviļņo emocijas, pilnās fāzes laikā, 27. novembrī atradīsies Dvīņu zodiaka zīmē. Mūsu zemes pavadonis ietekmē dienas fonu, un minētā zodiaka zīme sēj nenoteiktību. Var rasties spontāna vēlme pēc pārmaiņām, kāds var sasolīt zelta kalnus un pēc tam solīto nepildīt. Šajā dienā nav vēlams risināt nopietnus jautājumus, organizēt lietišķas tikšanās un paļauties uz līdzcilvēkiem.

Ne vienam vien nāksies izšķirties starp to, ko saka priekšā prāts, un to – ko liek sirds.

Mīlestības planēta vēlas harmoniju

Skaistuma un mīlestības dievietes vārdā nosauktā planēta 8. novembrī nonāks Svaru zodiaka zīmē, kur jūtas komfortabli. Šis stāvoklis mudina uz harmonijas meklējumiem, jo simboliski – Svari vēlas, lai abi kausi līdzsvarā. Labs stāvoklis mīlestības izpausmēm un attiecību veidošanai, kā arī radošas domas lidojumam.

Katram cilvēkam vai uzņēmumam ir sava astro karte, kas darbojas primāri. Tomēr arī iepriekš aprakstītajiem kosmosa stāvokļiem kopējās tendencēs ir nozīme.

*

AUNS

„Labāk viens īsts draugs, nekā tūkstoš paziņu...” par šī teiciena pareizību jau vistuvākajā laikā pārliecināsies pat vairākkārt. Ja nepieciešams padoms vai atbalsts, runā ar dažādās dzīves situācijās pārbaudītiem cilvēkiem. Uz viņiem vari paļauties. Kaut kādas izšķiršanās iespējamas saistībā ar karjeru. Ja nāk vilinošs un intriģējošs piedāvājums, tad nevajag ilgi domāt. Vienīgi naudas jautājumos nevajadzētu piekāpties – tu taču zini savu vērtību. Darba steiga var mazliet sarežģīt attiecības mājās, bet centies to labot vismaz brīvdienās. Esi kopā ar savējiem, pievērsies saimniecībai, uzaicini uz izklaides pasākumiem.

VĒRSIS

Šomēnes dienas trauksies kā trakā karuselī, kur dinamiskajā virpulī knapi var aptvert apkārt notiekošo un situāciju personāži mainās cits pēc cita. Mazliet konservatīvajam Vērsim tas var radīt stresu, taču notikumi būs ar pozitīvu virzību. Iespējams pēkšņs karjeras, sadarbības vai biznesa piedāvājums. Kādam sekmēsies kontakti ar ārzemēm, kādam veiksies sarunās iestādēs, kādam juridisko jautājumu risināšanā. Esi atvērts sarunām un nebīsties spert soli pretī nezināmajam. Kad brīvs laiks, izdaiļo dvēseli, apmeklējot vietas ar kultūrvēsturisko elpu un radošu garu.

DVĪŅI

Ātri reaģēsi uz situācijām un spēsi darīt pat vairākus darbus vienlaikus. No vienas puses apsveicami, jo citi to pamanīs un novērtēs un var arī sekot kāds lielisks sadarbības vai biznesa piedāvājums. No otras – ja tu strādā divreiz ātrāk nekā citi, tad kāds var iedomāties tev uzkraut arī divreiz vairāk pienākumu. Pamanot tādas tendences, noteikti jārunā par taisnīgu samaksu. Turklāt naudas lietās jābūt apdomīgam, jo iespējami arī pēkšņi tēriņi – iepērkoties, izpēti cenas un rēķinus. Svarīgas norises paredzamas privātajā dzīvē. Sirdslietu emocijas viļņosies kā paisums un bēgums.

VĒZIS

Uzmanies no tenkotājiem un nīgriem ļautiņiem, kam viss slikti un kas ap sevi rada toksisku atmosfēru. Tu kā jūtīgs cilvēks to vari ļoti sajust un ņemt tuvu pie sirds, bet tad zūd enerģija, un pašam noskaņojums var noslīdēt „zem nulles”. To gan nevajadzētu, jo patlaban ir labs laiks karjerai, aktīvai darbībai biznesā un savu talantu nodemonstrēšanai. Sekmīgi prezentēsi ieceres un radīsies domubiedri. Pārējā laikā būsi aizņemts ar ģimenes lietām un saimnieciskiem darbiem mājās. Atklātas saunas un draudzīgs atbalsts no radiniekiem. Ja atliek laiks, sarīko plašāku radu sanākšanu.

LAUVA

Darbā pienākumu netrūks – raugies kā visu paspēt. Ienākumi lielā mērā atkarīgi no prasmes strādāt komandā un saprasties ar partneriem vai klientiem. Dažu brīdi šķitīs, ka galva kūp no risināmo jautājumu apjoma, bet, lai mierīgi nebūtu nevienu brīdi, var nākties kārtot privātus lietišķos jautājumus un darīšanas iestādēs vai bankās. Ja rodas spriedze un viļņojas emocijas, tad noliec pienākumus malā un velti laiku pats sev, darot to, kas harmonizē. No darba brīvajā laikā vislabāk jutīsies ģimenes lokā. Aktīva komunikācija un darīšanas ar radiniekiem. Izrunā svarīgus jautājumus, atbalstiet cits citu morāli un praktiski.

JAUNAVA

Šis mēnesis paies ļoti lietišķās noskaņās. Pirmajā vietā darbs un karjera, kam nežēlosi ne laiku, ne spēkus. Un pats būsi nedaudz pārsteigts, cik daudz viens cilvēks dienā var paveikt. Līdztekus dienišķajiem pienākumiem radīsies jauni plāni attiecībā uz peļņu. Taču izvērtē tos rūpīgi – vai ir reāls pamats un piemēroti apstākļi. Dienu steigā var mazināties spēja pamanīt visus zemūdens akmeņus. Mājas vidē arī turies tālāk no strīdiem un nedusmojis par dzīves sīkumiem. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt interesantu cilvēku un izveidot aizraujošu pazīšanos. Dvēselē saviļņojošas sajūtas.

SVARI

Sekmīgs laiks dažādu kontaktu veidošanā: pratīsi atstāt labu iespaidu, risināt saunas un pamatot savu viedokli arī sarežģītos un strīdīgos jautājumos. Būs laba intuīcija un dažādas interesantas atklāsmes. Peļņas tēmā oriģinālas idejas, kas citiem liek brīnīties, tomēr galarezultātā tās var izrādīties realizējamas un ienesīgas. Ikdienā seko līdzi privātajiem rēķiniem, lai maciņā valda kārtība, un atlaižu piedāvājuma iespaidā nesanāk iztērēties pāri mēram. Sirdslietās dzīve var uzdāvāt jaukus piedzīvojumus. Neesi vieglprātīgs, bet būvē attiecības uz stabiliem pamatiem.

SKORPIONS

Daudz emociju un pārdomu par dzīvi - it īpaši tad, ja aiz loga rūtīm pelēki miglainas dienas. Vairāk nekā citkārt vēlēsies iedziļināties apkārt notiekošajā, izprast lietas būtību un prātosi par globālām tēmām. Tomēr pārāk daudz laika apcerēs nepavadi, ir jādarbojas. „Idejām ir jārealizējas ar labu un drosmīgu cilvēku prātu un roku starpniecību, vai viņas tā arī tikai kā sapņi paliks,” reiz teicis amerikāņu literāts un filozofs Ralfs Emersons. Ķeries klāt! Tikai neiesaistieties strīdos un notikumos, ko nespējat ietekmēt. Brīvajos brīžos esi kopā ar otro pusīti, apciemo radus un draugus, stabilas dzīves vērtības šķitīs ļoti svarīgas.

STRĒLNIEKS

Daudz enerģijas, ko grēks izkaisīt neauglīgos pasākumos. Padomā vai nav pienācis laiks kaut ko mainīt darba jomā - uzņemties papildus pienākumus vai virzīties pa karjeras kāpnēm. Ir iespējas parādīt savu profesionalitāti, paspīdēt ar novatorismu, turklāt pēkšņi var pavērties tādas iespējas, par kādām esi sapņojis. Nekautrējies savā CV uzrakstīt visus sasniegumus. Privātajā jomā priekšplānā izvirzīsies saimniecības darbi un mājas pienākumi, taču svarīga arī attiecību tēma. Cik daudz sirds siltuma dāvāsi, tik arī saņemsi pretī. Kādam iespējamas pēkšņas simpātiju dzirkstis, tikai vēlams mazliet pieslēgt prātu un apdomāt, kā tas var attīstīties.

MEŽĀZIS

Pievērsies izglītības jautājumiem – iespējams, jāpapildina zināšanas un profesionālās iemaņas, bet varbūt ir pienācis laiks sākt mācīties kaut ko pavisam jaunu. Tev patīk stabilitāte un noteikta lietu kārtība, bet ir brīži, kad kaut kas jāmaina un jāpamet komforta zona. Patlaban ir labas iespējas parādīt sevi darbā vai biznesā. Tikai vajadzētu visu labi izplānot un uz veiksmi vien nepaļauties. Daudz svarīgāka – rīcība un pieredze. Sirdslietās valdīs kaislības un dinamika, tomēr izvērtē, kuras pārmaiņas ir uz labu, bet kuras ne. Esi mīļš un piemīlīgs, uzklausi savu otro pusīti.

ŪDENSVĪRS

Vēlmes un ieceres saistībā ar profesionālo izaugsmi. Velti laiku sevis pilnveidošanai un attīstībai. Vajadzēs ieguldīt nopietnu darbu, bet šis ir piemērots brīdis, lai atrastu jaunus peļņas variantus, izveidotu jaunus lietišķos kontaktus un stabilizētu ienākumus. Peļņa varbūt nebūs ātra, toties ilgtermiņā stabila. Tavs šarms piesaistīs uzmanību, tomēr pats īsti nebūsi skaidrībā par to, ko vēlies attiecību jomā. Iespējams, – vairāk ģimeniskuma un rāmuma. Ja sirds brīva, tavs šarms un pievilcība pavērs ceļu uz kādu sirdi. Brīvajā laikā vajadzētu pievērsties arī dažādiem saimniecības darbiem mājās.

ZIVIS

Aktīvs mēnesis komunikācijas ziņā, paredzamas plašas sabiedriskās aktivitātes un dažādi pasākumi. Gribēsi visur iesaistīties, un ir lielisks laiks domubiedru un sponsoru meklējumiem. Lūkoji pēc jaunām peļņas iespējām, iesaisties projektos, piesaki sevi augstākam amatam. Arī mājās paredzama aktīva rosība. Palīdzi tuviniekiem, bet tikai tad, ja viņi to lūdz. Citādi kāds var sapiktoties un uztvert to, ka iejaukšanos privātajā dzīvē. Attiecību jomā emocionāls pacēlums un romantiskas ilgas pildīs dvēseli. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iepazīšanos ar jauku cilvēku neparastos apstākļos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu