Kurām horoskopa zīmēm šonedēļ veiksies mīlā un naudas lietās?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 6. līdz 12. novembrim.

AUNS

Būsi gatavs iesaistīties visur – arī tur, kur tevi nemaz nelūdz. Ir sakāmvārds, ka nevajag būt visām mucām par tapu, un to šoreiz labāk ievērot. Iespējams, cilvēki sejā smaida, bet patiesībā pukojas par tavām aktivitātēm, un tu savu enerģiju tērē lieki. Pēkšņi var atklāties, ka pieauguši ikdienas tēriņi un kārtīgi jārēķina, kā sadalīt personīgo budžetu. Patlaban ir labs laiks, lai pievērstos profesionālajai darbībai un peļņai. Brīvbrīžos domīgs noskaņojums. Var veidoties situācijas, kurā prāts saka ko vienu, bet sirds ko citu. Brīvdienās dodies ceļojumā mazliet izvēdināt galvu.

VĒRSIS

Profesionālajā jomā parādīsi sevi no vislabākās puses, bet nekautrējies runāt arī par atalgojumu. Tu zini savas spējas un tās ir izrēķināmas naudas izteiksmē. Latiņu zemāk nolaist nevajag. Ja šķiet, ka noiets kāds ceļa posms, tad nepaliec esošajā spēles laukumā, bet ielūkojies darba sludinājumos vai raksti biznesa plānu. Prāta novatoriskas idejas, ko pārvērst pelnošā projektā. Un neatliec neko uz rītdienu, jo tās var nākt un iet. Ir jārīkojas tagad. Brīvajā laikā pievērsies radošam hobijam vai apmeklē izklaides pasākumus. Ģimenes cilvēkiem jāatbalsta savējie un jāpalīdz atrisināt svarīgi jautājumi.

DVĪŅI

Darbā iespējami jauni pienākumi, kuri jāpilda ar vislielāko rūpību, jo jebkura kļūme var sagādāt problēmas. Saspringtās situācijās centies būt savaldīgs, un nepaļaujies uz citiem, bet visu pieskati un pārbaudi. Turklāt esi vērtējošs, saņemot jaunu informāciju. Sofokls teicis, ka daudz runāt un daudz pateikt nav gluži viens un tas pats. Netērē laiku, uzklausot līdzcilvēku pļāpas. Turklāt var gadīties, ka tevi vēlas ievilkt intridziņu tīmeklī. Nedēļas nogalē tā krietni jāatpūšas. Kopā ar savējiem apciemo tālākus radus vai draugus vai vienkārši aizbrauc ekskursijā. Brīvajiem ļaudīm sirdi var piepildīt pēkšņi uzplaukušas siltas jūtas.

VĒZIS

Par garlaicību nevarēsi sūdzēties. Ļoti iespējams, ka seni sadarbības partneri atminas tevi ar labu vārdu un ierodas ar jauniem priekšlikumiem. Ja kāds cenšas atrunāt, nesāc šaubīties un sper izšķirošo soli – lai burtam „a” tūdaļ seko arī „b”. Nenožēlosi. Patlaban savas intereses liekamas pirmajā vietā un necenties paralēli risināt citu problēmas, ka dažkārt to esi pieradis darīt. Mājas dzīve gan arī nekur nepaliks. Atklāsi, ka jāpaveic daži rudens darbi: jāizšķiro garderobe, jāsakopj āra teritorija. Brīvdienās ķeries ar pilnu jaudu klāt. Vari uzaicināt talkā draugus un sarīkot āra ballīti lapkritī.

LAUVA

Dienas skries kā sacīkšu zirgi, ātriem soļiem un bez apstājas. Būs tik daudz pienākumu, ka vienu brīdi pats nesapratīsi, kā tiec ar visu galā. Iespējams, nāksies atlikt kādus iepriekš radušos plānus vai izklaides, taču patlaban lietišķā joma ir tā, kas jāsakārto, un tam spēkus nevajag taupīt. Pastāv iespēja ne tikai parādīt savus talantus, bet arī lieliski nopelnīt. Risinot lietišķos jautājumus, pievērs uzmanību juridiskajiem momentiem. Kas krietni strādājis un pelnījis, tam vajag arī no sirds atpūsties un patērēt naudu savam priekam - brīvajā laikā prieku sagādās izklaides ar draugiem un jautras ballītes.

JAUNAVA

Darbā diezgan nemierīgi, it īpaši, ja esi vadošā amatā vai tev ir savs bizness. Nepieņem sasteigtus lēmumus un jebkurā situācijā saglabā mieru. Tā jau sena gudrība: risini un satraucies par tiem jautājumiem, ko vari ietekmēt, bet par pārējiem nav vērts, tie kaut kad un kaut kā atrisināsies arī bez tavas līdzdalības. Ja darīšana ar ārzemju projektiem, tad īpaši precīzam jābūt juridiskos jautājumos. Nedēļas nogalē ciemos var pieteikties radi vai draugi. Klāj galdu, gatavo mielastu un izbaudi brīvdienu nesteidzīgumu labā kompānijā un tīkamās sarunās.

SVARI

Šī nedēļa uz ļoti pozitīva viļņa: daudz smaidu, sirsnības un izpalīdzības. Tādā gaisotnē arī darbi iet no rokas. Tev piemīt radošs gars, prāts rosīgs, un galva pilna ar jaunām idejām –

viena par otru labāka. Kad tāda pārbagātība, var rasties apjukums, ko iesākt, pie kā ķerties vispirms. Un tad rodas šaubas... Turklāt arī sajūta, ka pietrūkst kādu zināšanu. Uztraukumam nav iemeslu, vajag mācīties un apgūt to, kā pietrūkst. Ja iespējams, iepazīsti ārvalstu pieredzi. Labvēlīgs laiks komandējumam. Nedēļas nogalē dodies izbraucienā dabā, izbaudīt rudens elpu un rudens smaržu.

SKORPIONS

Tev patīk, ja skaidri plāni, un – vēlams vismaz nedēļu, mēnesi vai gadu uz priekšu... Taču dzīve mēdz ieviest savas korekcijas un, skat’, ieceres sāk brukt kā kāršu namiņš... Lietišķajā jomā šonedēļ viss nevirzīsies tā, kā biji domājis, taču vajag saglabāt mieru. Īstajā brīdī satiksi īstos cilvēkus un radīsies iespējas situāciju sakārtot tev par labu. Varbūt nebūs tā, kā sākotnēji cerēji, bet jābūt elastīgam. Beigās izrādīsies, ka esi ieguvējs. Nedēļas nogalē esi kopā ar savējiem un sniedz padomus bērniem. Viņiem tas ir svarīgi, turklāt domu apmaiņa arī tev iedos vērtīgu pieredzi. Kopā atpūtieties un kopā dariet mājas darbus. Brīvajām sirdīm – romantikas pilns lidojums.

STRĒLNIEKS

Enerģiju varot zaudēt, ja tā netiek lietota lietderīgiem pasākumiem. Taču tas nav tavs gadījums, jo jau no nedēļas pirmās dienas būsi noskaņots uz pareizā viļņa un spēsi precīzi noteikt prioritātes: kas jādara vispirms un kas var pagaidīt. Ar savu sparu aizrausi un iedvesmosi kolēģus, un izveidosi spēcīgu komandu. Tev nav tik būtiski paša slavas lauri, kā darba rezultāts. Nedēļas nogalē svarīga privātā dzīvē. Pāriem kopīgas intereses, lieliski pavadīts laiks un pāri visam mīlestība. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt interesantu iepazīšanos. Kāds tai turpinājums? Tas atkarīgs no tevis.

MEŽĀZIS

Nedēļa sāksies un aizritēs visnotaļ nemierīgi. Profesionālajā jomā mainīgas situācijas, kas tev nebūs pa prātam – gribētos vairāk konkrētības, sadarbības partnerus ar augstāku atbildības sajūtu, lielāku peļņu. Ja šībrīža situācija tevi neapmierina un nedod gandarījumu, palūko izdevīgāku un saistošāku

piedāvājumu. Tikai ievāc informāciju, lai no vilka bēgdams, lācim neuzskrien. Privātajā dzīvē piedzīvojumi un kārdinājumi, tomēr tu nebūsi noskaņots gaisīgam lidojumam. Labāk jutīsies, ja gūsi apliecinājumu, ka attiecības balstās uz stabiliem un drošiem pamatiem.

ŪDENSVĪRS

Mācību laiks. Dzīve var piespēlēt dažādus pārbaudījumus un sarežģītas situācijas. Notiekošo rūpīgi izanalizē un, iespējams, no tā gūsi vērtīgas atziņas. Starp melno un balto ir ļoti plaša krāsu gamma. Prāts atvērts visam jaunajam, un tajā iekritīs kādas idejas sēkla. Ja ko izlem, tad nesavārsties, bet ķeries pie realizācijas. Labs laiks profesionālajai izaugsmei. Tā kā dienas ritēs spraigi, dažu brīdi gribēsi aizvērt aiz sevis istabas durvis, lai visi liek mieru. Attiecībās ar mīļoto kaislību dzirkstis, bet jāuzmanās no sīkiem strīdiem. Brīvajiem ļaudīm pēkšņas un bangojošas emocijas.

ZIVIS

Panākumi ļoti atkarīgi no komunikācijas spējām, un ar tām tev nav problēmu. Labi sapratīsies ar cilvēkiem un izveidosi noderīgus kontaktus. Tajā pašā laikā izsver ieguldījumu riskus – šobrīd ir jārīkojas apdomīgi gan ar projektu „palaišanu”, gan finansēm. Ieklausies kolēģu, radinieku un draugu viedoklī – viņu teiktajā būs kas noderīgs. Privātajā dzīvē dvēseles noskaņojums vedinās uz piedzīvojumiem, taču prāts liks savas robežas. Vadies pēc sajūtām, un nestāsti nevienam par to, kas notiek, var sākties tenkošana. Brīvdienās jātiek galā ar dažādiem saimniecības darbiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu