Bijušais "Rīgas siltuma" vadītājs Talcis iecelts uzņēmuma "Ozolnieku KSDU" valdes locekļa amatā (1)

Bijušais "Rīgas siltuma" vadītājs Normunds Talcis.
Bijušais "Rīgas siltuma" vadītājs Normunds Talcis. Foto: Evija Trifanova/LETA

Jelgavas novada pašvaldības komunālo pakalpojumu uzņēmuma SIA "Ozolnieku KSDU" valdes locekļa amatā iecelts bijušais AS "Rīgas siltums" vadītājs Normunds Talcis, informē Jelgavas novada pašvaldība.

Izmaiņas "Ozolnieku KSDU" valdes sastāvā rosinātas pēc kapitāla daļu turētāja pārstāvja - Jelgavas novada pašvaldības izpilddirektores Līga Lonertes iniciatīvas.

Talcis jaunos darba pienākumus valdes locekļa amatā sācis pildīt ar 3.novembri.

No 2022.gada maija Jelgavas novada pašvaldības kapitālsabiedrībās - SIA "Jelgavas novada KU" un "Ozolnieku KSDU" - ir aizsākta reorganizācija un tās īstenošanai valdes locekļa amatā apstiprināja pašreizējo SIA "Jelgavas novada KU" vadītāju Dinu Stašānu. Reorganizācijas procesa nodrošināšanai abos uzņēmumos Stašāns amatā tika iecelts uz gadu un šis termiņš noslēdzās 2023.gada 30.septembrī.

Ņemot vērā, ka reorganizācijas process, kas paredz abu kapitālsabiedrību apvienošanu vienā, arvien vēl nav noslēdzies, bet abu uzņēmumu darbības efektivizēšanai ir nepieciešami saskaņoti vadības lēmumi, "Ozolnieku KSDU" dalībnieku ārkārtas sapulcē lemts par Talča izraudzīšanu "Ozolnieku KSDU" valdes locekļa amatam.

Talcis amatā apstiprināts līdz brīdim, kad dalībnieku sapulce amatā ieceļ citu kandidātu, savukārt Stašāns turpinās valdes locekļa pienākumus "Jelgavas novada KU". Paredzams, ka līdz pilnīgai abu komunālo uzņēmumu apvienošanai un reorganizācijas noslēgumam turpmāk katrs no valdes locekļiem vadīs vienu no uzņēmumiem.

SIA "Ozolnieku KSDU" īpašnieks ir Jelgavas novada pašvaldība. Tā apgrozījums 2022.gadā bija 2,618 miljoni eiro, bet zaudējumi - 245 191 eiro, liecina "Firmas.lv" dati.

Svarīgākais
Uz augšu