Labdarības kampaņā aicina ziedot un palīdzēt 4300 bērniem saņemt ārsta bezmaksas konsultācijas

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Lai palīdzētu 4300 bērniem Latvijas attālākos reģionos saņemt ārsta bezmaksas konsultācijas tuvāk mājām, visu novembri norisinās "McDonald’s" rīkotā labdarības kampaņa "McHappy Day", informē kampaņas rīkotāji.

Paredzēts, ka visi ziedojumi tiks novirzīti "Ronald McDonald House Charities Latvija" ("RMHC Latvija") programmai bērnu "Mobilais veselības aprūpes centrs", kas mēro ceļu uz Latvijas reģioniem un sniedz bērniem līdz 18 gadiem ārstu bezmaksas konsultācijas.

Kopā ar ārstiem bērnu "Mobilais veselības aprūpes centrs" regulāri ceļo uz vairāk nekā 40 dažādām vietām Latvijā, lai katru gadu sniegtu 4300 bērnu tik ļoti nepieciešamās medicīniskās konsultācijas. Pēdējo 13 gadu laikā ar sabiedrības un partneru atbalstu ir sniegti vairāk nekā 57 000 ārstu konsultāciju, tostarp oftalmologa, optometrista, otolaringologa, bērnu alergologa, bērnu neirologa, fizikālās un rehabilitācijas medicīnas ārsta, bērnu endokrinologa, bērnu gastroenterologa, logopēda, dermatologa un bērnu ķirurga/ortopēda konsultācijas, informēja "RMHC Latvija" izpilddirektore Guna Caune.

Šogad ikviens ziedotājs, kurš ziedos 9,99 eiro kādā no "McDonald’s" restorāniem, saņems īpašu rotaļlietu. Rotaļlietu var saņemt, ziedojot pašapkalpošanās kioskā vai pie kases skaidrā vai bezskaidrā naudā restorānā vai "McDrive".

Visa gada garumā bezmaksas medicīniskajām konsultācijām bērniem iespējams ziedot arī, izmantojot ziedojumu kastītes, kas izvietotas visos "McDonald’s" restorānos Latvijā, "McDonald’s" mobilajā lietotnē, "RCMH Latvija" mājaslapā, kā arī iegādājoties "Happy Meal".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu