"Bolt" Latvijā saviem klientiem sāk piedāvāt jaunu pakalpojumu "Bolt Plus"

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Publicitātes foto

"Bolt" klientiem Latvijā ir iespēja kļūt par "Bolt Plus" dalībniekiem, par kopbraukšanas pakalpojumu maksājot papildu 5,99 eiro mēnesī, tādējādi piekļūstot ekskluzīvām kopbraukšanas priekšrocībām – brauciena cenas aizsardzībai, braucienu bezmaksas atcelšanai un pasažieru prioritārai uzņemšanai. Šīs priekšrocības ir spēkā visās pilsētās Latvijā, kur pieejami "Bolt" kopbraukšanas pakalpojumi, – Rīgā, Jūrmalā, Liepājā, Jelgavā, Daugavpilī, Valmierā, Ogrē, Siguldā, Valmierā un Ventspilī.

"Bolt" klientiem, kas visbiežāk izmanto kopbraukšanas pakalpojumus, "Bolt Plus" palīdzēs ietaupīt savu laiku pīķa stundās, kad pieprasījums pēc kopbraukšanas autovadītājiem ir ļoti augsts, – proti, "Bolt Plus" dalībnieki tiks uzskatīti par prioritāriem pasažieriem un izsaukumu partneršoferis varēs īstenot ātrāk. Šī pakalpojuma dalībniekiem tiek arī nodrošināta cenu aizsardzība, nepārsniedzot maksimālo uzcenojuma līmeni augsta braucienu pieprasījuma laikā. "Bolt Plus" dalībnieki pēc katra brauciena tiks informēti arī par līdzekļu ietaupījumu, ko nodrošinās cenu aizsardzības funkcija.

"Bolt Plus" ir vēl viens partneršoferu ienākumu palielināšanas veids, vienlaikus nodrošinot klientiem augstas kvalitātes pieredzi. Visus izmaksu ietaupījumus klientiem segs "Bolt", tālāk tos novirzot partneršoferiem kā daļu no viņu ienākumiem.

Kristīne Bezerra-Kjerulfa, "Bolt" vadītāja Latvijā: "No mūsu klientiem, kas visbiežāk izmanto “Bolt” pakalpojumus vairāk nekā 45 valstīs, mēs zinām, ka viņi vēlas vairāk kontrolēt savu laiku un līdzekļus. Tāpēc esam ieviesuši "Bolt Plus" ar ekskluzīvām braukšanas pakalpojumu priekšrocībām, kas mūsu regulārajiem klientiem sniedz lielāku kontroli pār savu kopbraukšanas pakalpojumu pieredzi. Tas ir vēl viens solis ceļā uz mūsu misiju veidot pilsētas cilvēkiem, un, kā mēs arī zinām, demokrātiska cena ir ļoti svarīga, lai padarītu kopbraukšanas pakalpojumus un ilgtspējīgākas transporta alternatīvas pieejamākas vēl lielākam cilvēku skaitam."

Iepazīšanās pirmajā mēnesī "Bolt Plus" tā klientiem Latvijā ir pieejams ar samazinātu cenu. Plānots, ka tuvākajā nākotnē "Bolt Plus" tiks papildināts ar vēl vairākām funkcijām arī "Bolt Food" mobilās lietotnes klientiem, nodrošinot prioritāru piegādi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu