Velsas princese un aristokrātijas paraugstunda

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters / Scanpix

Pēdējā svinīgā pieņemšanā, kas norisinājās Bakingemas pilī par godu Dienvidkorejas prezidenta Juna Sukjola un pirmās lēdijas Kimas Keonas Hī vizītei, Velsas princese nēsāja īpašu tiāru, ko nekad nebūs redzējuši karaliskās ģimenes fani. 

Stratmoras rozes tiāra

Stratmoras rozes tiāra bija kāzu dāvana, ko karalienei Mātei uzdāvināja viņas tēvs, lords Stratmors, pirms viņa 1923. gadā apprecējās ar Jorkas hercogu. Briljantiem darinātā ziedu tiāra tika iegādāts no Londonas juvelierveikalā Catchpole & Williams.

To var nēsāt vairākos veidos — vai nu kā tiāru uz galvas vai arī to var izjaukt, veidojot piecas atsevišķas piespraudes. 

Velsas princese bija ģērbusies baltā "Jenny Packham" kleitā ar pieskaņotiem gariem, baltiem cimdiem. Pie kleitas bija piespraustas divas īpašas zīmotnes jeb ordeņi. Viena no tām - karalienes Elizabetes II karaliskās ģimenes ordenis. Viņas Majestāte šo godu piešķir karaliskās ģimenes sievietēm, kuras to nēsā īpašos pasākumos, piemēram, valsts banketos vai ikgadējā diplomātiskajā pieņemšanā Bakingemas pilī.

Foto: Reuters/ScanPix
Foto: Reuters/ScanPix
Foto: Reuters/ScanPix
Foto: Reuters/ScanPix
Foto: Reuters/ScanPix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu