Liepājā izglītos jauniešus par HIV un AIDS

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Schutterstock.com

Liepājas Bērnu un jaunatnes centra struktūrvienība "Jauniešu māja" sadarbībā ar Liepājas Sociālā dienesta Atkarību profilakses centru piektdien, 1.decembrī, plkst.16 organizē izglītojošu pasākumu jauniešiem "Cik daudz zini par HIV/AIDS? Mīti un patiesība.", informēja pašvaldībā.

Pasākuma laikā jauniešiem būs iespēja pārbaudīt savas zināšanas, komandu sastāvā izspēlējot orientēšanās spēli pilsētvidē ar nelielu maršrutu pa centru un uzdevumiem saistībā ar HIV un AIDS, ar mērķi atraktīvā veidā jauniešiem sniegt jaunas zināšanas un kliedēt pastāvošos mītus.

Spēles uzdevumi veidoti no dažādiem jautājumiem, aktivitātēm un izaicinājumiem, kas radīti sadarbībā ar Atkarību profilakses centra speciālistiem, lai uzzinātu, kādi mīti par šīm saslimšanām valda jauniešu vidū, meklētu uz jautājumiem pareizās atbildes un lauztu šos mītus un stereotipus.

Pasākums norisināsies divās daļās - vienā jaunieši pārbaudīs savas zināšanas, izspēlējot orientēšanās spēli, bet otrajā - speciālisti sniegs pareizās atbildes uz visiem interesējošajiem jautājumiem. Pasākuma gaitā jauniešiem interaktīvā un izzinošā veidā būs iespēja sacensties par vērtīgām balvām.

Dalība pasākumā ir bez maksas, taču ir nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās, jo dalībnieku skaits ir ierobežots. Dalība pasākumā jauniešiem no 13 gadu vecuma.

Pasākumu organizē Liepājas Centrālās administrācijas Vides, veselības un sabiedrības līdzdalības daļa sadarbībā ar Liepājas Bērnu un jaunatnes centra struktūrvienību "Jauniešu māja" un Liepājas Sociālā dienesta Atkarību profilakses centru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu